SEGRE

La plantilla del Lleida Esportiu mostra el seu desacord envers la decisió de la directiva

Afirmen en un comunicat que "no volen rebaixar-se" al nivell de la gestió del club

La roda de premsa de la plantilla del Lleida Esportiu.

Els jugadors del Lleida valoren anar a la vaga si continuen els incomplimentsMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del Lleida Esportiu, davant la decisió de la directiva de jugar a porta tancada el partit d'avui contra el Brea, han expressat en un comunicat que estan "en total desacord amb la decisió presa pel club".

La plantilla assegura que mai han temut per la seva seguretat i que en qualsevol cas, "la falta d'aquest servei bàsic és responsabilitat del club i no de l'afició". També critiquen que la decisió s'ha pres poques hores abans d'iniciar el partit, "donant poc marge de maniobra", tant als jugadors com als organismes col·laboradors. 

Els jugadors afirmen en el comunicat que una possibilitat era no jugar el partit, però aquesta decisió podria comportar problemes legals. "Un jugador professional està duent a terme un incompliment de contracte si no es presenta al partit, fet que podria donar força al club per emprendre mesures legals contra nosaltres", expliquen. Finalment, els jugadors han decidit jugar el partit "per respecte a la nostra professió, camiseta i sobretot a l'afició".

Tanmateix, conclouen que estudiaran de quina manera poden manifestar el seu desacord envers la decisió presa per la directiva.

tracking