HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Vila-sana cau a la pista del Manlleu, que ara és líder en solitari

Després d'una mala primera meitat, va dominar en la segona i va merèixer l'empat

L’equip del Pla va estar acompanyat per 130 aficionats a la grada.

L’equip del Pla va estar acompanyat per 130 aficionats a la grada.CLARA LIÁÑEZ

El Club Patí Vila-sana va encaixar ahir la primera derrota de la temporada al perdre per un clar 4-1 a la pista del Malleu, equip amb el qual estava empatat a punts i que ara comanda en solitari l’OK Lliga femenina. El quadre que dirigeix Lluís Rodero no va començar bé el partit i durant la primera part va ser sempre un pas per darrere del rival, més ben posicionat i més intens. Després d’un parell d’aproximacions de Vale Fernández i Victòria Porta, Gurri trencava la igualtat al sorprendre d’un tir creuat a Navarrete, ahir titular a la porteria.

El gol va esperonar les lleidatanes, que van gaudir de diverses ocasions de Felamini i Agudo, però va ser el Manlleu el que va anotar el segon de la mà de Nara López, que va robar una bola i es va plantar sola davant de la portera lleidatana, que va esquivar per marcar a plaer. Navarrete seria providencial en els últims cinc minuts al treure tres boles clares de gol. Després del pas pels vestidors, el Vila-sana va sortir amb un altre aire i, sobretot, més intens.

Abans de complir-se el minut 3, Victòria Porta va recuperar una bola i va assistir Luchi Agudo perquè retallés distàncies (2-1). Van ser els millors minuts de l’equip del Pla, que va ser a prop de l’empat en diverses ocasions. Sobretot Victòria Porta, que va gaudir de tres clares oportunitats, a més de Barcons i Felamini, però Anna Ferrer, l’ex del Vila-sana, ho va evitar.

I del possible 2-2 que va tenir Victòria Porta a les mans es va passar a la jugada posterior al 3-1 anotat per Díez, que també va ser l’autora del definitiu 4-1 que va certificar la primera derrota de la temporada del Vila-sana.