SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

El Llista recupera efectius en l'últim partit de l'any

Di Benedetto i Cañellas tornen avui amb l'Alcoi després de complir la sanció

Albert Folguera.

Albert Folguera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Lleida Llista tanca aquest migdia (12.00 hores) l’any rebent a l’Onze de Setembre l’Alcoi. Serà el primer partit de lliga al coliseu lleidatà i el segon des que va tornar, després de la reestrena de fa una setmana amb el Noisy francès (8-3) a la Europe Cup. Albert Folguera, que no podrà asseure’s a la banqueta al complir el segon dels dos partits de sanció que li va imposar el comitè, podrà recuperar això sí Bruno di Benedetto i Joan Cañellas, que van ser baixes per acumulació de targetes blaves a l’últim duel contra el Barça.

El tècnic va avisar que el d’avui “serà un partit molt complicat amb un rival que ho està fent molt bé. Haurem d’estar molt bé i molt concentrats”, va advertir. L’Alcoi està situat a la zona mitjana de la taula amb 12 punts, els mateixos que el Caldes i a nou del Llista, amb un balanç de tres victòries, tres empats i cinc derrotes.

Els alacantins encara no coneixen el triomf com a visitants, a l’haver perdut a les pistes de tres dels quatre primers classificats (Barça, Liceo i Noia) i a Igualada. Tot i així, Folguera no se’n fia. “En tots els partits planten cara, és un equip que conjuga molt bé l’experiència amb l’atreviment i fora de casa juguen més desinhibits.

Hem de fer moltes rotacions perquè acabin molt cansats al final del partit i tenir molta paciència”, va indicar, i va afegir: “És un rival que ens obligarà a portar el pes del partit, per això cal entrar bé. Crec que ells es trobaran còmodes esperant-se al darrere i confiant en el seu contraatac.”Amb la classificació per a la Copa del Rei ja assegurada, Folguera és conscient que una victòria “ens donaria molta tranquil·litat per anar-nos-en de vacances, com va passar abans de l’aturada de seleccions”, i assegura que a partir d’ara l’objectiu ja és el play-off. “Hem de plantejar-nos a què volem aspirar ara, i si volem aspirar al màxim, també haurem de ser més autoexigents.

Ara s’ha de mirar ja a la Lliga”, va asseverar.

tracking