FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Atlètic Lleida tanca l'any amb poc premi

Els lleidatans empaten amb l'Igualada || Els visitants van marcar en l'únic xut a porteria

Un jugador de l’Atlètic Lleida realitzant, ahir durant el partit, un tret amb l’oposició del rival.POL PUERTAS

L’Atlètic Lleida va sumar un punt a l’últim partit del 2021 contra l’Igualada (1-1). Els locals van generar una gran quantitat d’ocasions per guanyar el matx, però els visitants van aprofitar el seu únic xut a porteria per igualar el marcador i deixar sense premi els lleidatans, que tancaran l’any en segon lloc

Els locals van crear fins a cinc accions per avançar-se en el primer quart d’hora de partit

L’equip de Josep Maria Turull va sortir al camp de manera fulgurant, i va generar fins a cinc ocasions per avançar-se en el primer quart d’hora. Però la falta d’encert i, sobretot, les grans accions de Romans, van desbaratar les ocasions locals.

Després del gran inici, les revolucions del partit van baixar i, tot i així, l’Atlètic Lleida va tenir dos ocasions més per avançar-se quan es complia l’equador del primer temps. Però el primer gol no va arribar fins poc abans del descans. Marcel va rematar la sortida d’un córner i va enviar el partit al descans amb avantatge local (1-0).Després de l’aturada, l’enfrontament va ser més semblant, i l’Igualada va donar un tímid avís al minut 51.

Els locals van reaccionar amb dos accions, d’Enríquez i Marcel, que no van aconseguir sentenciar i van donar peu a la reacció de l’Igualada, que va empatar en una jugada confusa. Després d’un mal rebuig dels lleidatans, hi va haver una centrada lateral que va picar el travesser i va caure als peus de Franco, que va marcar a plaer (1-1).Els locals van lluitar per emportar-se la victòria, malgrat quedar-se amb un menys al 85 per la segona groga a Enríquez, però no ho van aconseguir i se n’aniran a l’aturada nadalenca segons, al darrere del Viladecans.Després de l’encontre, el tècnic lleidatà, Josep Maria Turull va declarar que “amb molt poc ens castiguen molt, però la versió de l’equip és molt bona i hem de seguir en aquesta línia”.