SEGRE

COVID 19

Nadal anuncia que ha donat positiu després de tornar d'Abu Dhabi

Nadal anuncia que ha donat positiu després de tornar d’Abu Dhabi

Nadal anuncia que ha donat positiu després de tornar d'Abu Dhabi

Nadal anuncia que ha donat positiu després de tornar d'Abu DhabiEFE/ALI HAIDER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rafael Nadal ha anunciat a través de les seues xarxes socials que, al tornar a casa després de disputar el torneig d’exhibició d’Abu Dhabi, on va reaparèixer després de més de quatre mesos, ha donat positiu per covid-19.

"Hola a tots. Volia anunciar-vos que al tornar a casa després de disputar el torneig d’Abu Dhabi, he donat positiu per COVID en la prova PCR que se m’ha realitzat en arribar a Espanya", publica aquest dilluns el tenista balear.

Nadal explica que tant a Kuwait com a Abu Dhabi van passar controls cada dos dies i tots van resultar negatius, l’últim divendres i revela que està "passant uns moments desagradables", però confia "anar millorant a poc a poc".

"Ara estic confinat a casa i he informat del resultat les persones que han estat en contacte amb mi", apunta l’exnúmero u mundial, que indica que a causa d’aquesta situació ha de "tenir total flexibilitat" amb el seu calendari i anirà analitzant les seues opcions depenent de l’evolució.

Nadal va inaugurar una acadèmia a Kuwait, on va jugar un partit davant de David Ferrer, i aquest cap de setmana va reaparèixer després de quatre mesos a Abu Dhabi el torneig Mubadala, en el qual va perdre davant del britànic Andy Murray i el canadenc Denis Shapovalov.

Tenia previst anar al torneig de Melburne, del 3 al 9 de gener, per afrontar més tard l'Obert d’Austràlia, a partir del 17. La seua evolució, per tant, marcarà el seu futur esportiu immediat.

tracking