SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

La Paeria decidirà al gener quan desnona el Lleida Esportiu del Camp d'Esports

Ultima l'estudi de les al·legacions i el PSC demana que rescindeixi el conveni ja

Els jugadors del Lleida celebren el triomf contra el Brea amb els aficionats que van aconseguir entrar.

Els jugadors del Lleida celebren el triomf contra el Brea amb els aficionats que van aconseguir entrar.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria prendrà la decisió d’expulsar el Lleida Esportiu del Camp d’Esports en la pròxima comissió informativa d’Esports prevista per a l’11 de gener. Actualment, des del consistori s’estan acabant d’estudiar les al·legacions que, juntament amb l’informe jurídic, seran els principals arguments que s’esgrimiran per dur a terme la rescissió del conveni d’ús de les instal·lacions. Tanmateix, segueix la incògnita de si el desnonament es produirà d’immediat o s’esperarà al final de la temporada.

La decisió, en qualsevol cas, s’hauria de ratificar en el ple del mes vinent. Val a recordar que al final de la comissió informativa del passat dia 15, tots els grups del consistori estaven d’acord a rescindir el conveni “per greus incompliments” del club, tal com ja va anunciar l’alcalde Miquel Pueyo el 10 de novembre passat.Per la seua part, el grup municipal del PSC, a través del regidor Jackson Quiñónez, demana a la Paeria “la rescissió immediata” del conveni, lamentant “la falta de celeritat” a resoldre la qüestió per part de l’equip de govern municipal d’ERC i Junts. “La situació és cada vegada més insostenible i ens temem que es faci ús d’escletxes administratives pel que fa a terminis per retardar la presa d’una decisió, mentre el Lleida Esportiu continua fent ús del Camp d’Esports”, va assenyalar Quiñónez, que va recordar tots els incompliments del club i la mala imatge que dona a la ciutat.

D’altra banda, ahir va començar a reunir-se la comissió mixta AFE-Segona RFEF per estudiar les denúncies de futbolistes, així com la sol·licitud de baixes en alguns casos al deure’ls tres nòmines. S’ha de recordar que el sindicat de futbolistes AFE ha rebut al voltant de mig centenar de denúncies (una vintena de jugadors de la passada temporada i pràcticament tota la plantilla actual) contra el Lleida. També figura el tema de les còpies de contractes no entregades als jugadors.El que ja és segur és que el club no podrà fitxar en el mercat hivernal amb l’existència d’aquestes denúncies i hi podria haver desbandada de jugadors. Quim Araujo, per exemple, té oferta de l’Águilas.

tracking