SEGRE

BÀSQUET LEB OR

La Covid ataca el Força Lleida

Els tests setmanals revelen casos positius al cos tècnic i plantilla, que obliguen a reprendre els entrenaments de forma individual || L'Oviedo, rival del 9 de gener, també registra contagis

L’últim partit que va poder disputar el Força Lleida va ser contra el Peñas Osca al Barris Nord.

L’últim partit que va poder disputar el Força Lleida va ser contra el Peñas Osca al Barris Nord.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les proves d’antígens a què se sotmet cada setmana l’ICG Força Lleida van revelar entre diumenge i ahir diversos casos positius de Covid entre el cos tècnic i la plantilla, de manera que l’equip del Barris Nord va passar a ampliar la llista de conjunts de la LEB Or afectats per la nova onada de la pandèmia. Seguint els protocols marcats pels serveis mèdics del club i la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), els positius es troben confinats als seus domicilis, on s’han de quedar deu dies abans de sotmetre’s a nous tests. A causa d’aquesta situació, el Força Lleida ha hagut d’alterar els plans d’entrenament d’aquesta setmana i es programaran sessions individuals al Barris Nord.

D’aquesta forma, el club evita un brot de Covid si sorgeix algun contagi més o un cas asimptomàtic. Els positius a l’ICG Força Lleida arriben durant la setmana en què l’equip havia de jugar contra el Girona, encara que aquest encontre, previst inicialment per avui, es va ajornar el dia 23 després que es produïssin diversos positius en el quadre de Marc Gasol. Aquest és el segon ajornament per a l’equip de Gerard Encuentra, ja que no va poder jugar el dia 21 a la pista del Palència per nombrosos positius al conjunt castellà.

Aquest partit va ser reprogramat per al 12 de gener (20.30), mentre que el derbi davant del Girona segueix pendent de data. D’aquesta forma, el pròxim duel de la LEB Or previst per a l’ICG Força Lleida és el 9 de gener (12.30) contra l’Oviedo al Barris Nord. El conjunt asturià, un dels primers a veure’s afectats per l’onada de contagis, ha hagut d’ajornar l’enfrontament de demà amb el Palma.

Després de les proves a la plantilla de diumenge, es va poder confirmar un positiu a l’equip. Així mateix, un altre jugador presenta símptomes compatibles amb la malaltia. En el cas del Palma, Kostas Kostadinov va donar positiu en una prova prèvia al seu viatge a les illes i el jugador es troba complint amb la quarantena a Madrid.

La resta de l’equip balear va superar els tests previs a l’inici dels entrenaments de la setmana amb resultats negatius. També va haver d’ajornar-se el duel previst per avui entre l’Almansa i el Càceres després de detectar-se tres positius més al conjunt manxec.

Jornada amb només tres partits programats

Avui comença la catorzena jornada de la LEB Or amb tres partits programats a causa de la pluja d’ajornaments.

El Granada visita avui el Prat (19.00) i el Corunya, el Juaristi (20.30), i demà l’Alacant rep el Gipuzkoa (21.00 hores).

tracking