SEGRE

POLIESPORTIU ELS EFECTES DEL CORONAVIRUS

Dos positius de Covid a la plantilla del Lleida Esportiu

Les PCR a jugadors i tècnics del Força Lleida van donar totes negatiu

Jugadors del Lleida celebren un gol en un partit recent.

Jugadors del Lleida celebren un gol en un partit recent.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos jugadors del Lleida Esportiu han donat positiu per coronavirus, segons van confirmar ahir fonts de la plantilla, que aquesta setmana ha tornat als entrenaments una vegada finalitzades les vacances nadalenques. Pel que fa a l’ICG Força Lleida de bàsquet, que dilluns passat va anunciar que s’havia detectat algun positiu a la plantilla i cos tècnic, tots els tests PCR a què es van sotmetre dimarts han donat negatiu, segons va informar ahir el club, per la qual cosa a excepció dels que van donar positiu al test d’antígens, que seguiran en aïllament, ja poden entrenar-se en grup.

En el cas dels dos jugadors del Lleida, un d’ells va donar positiu abans de finalitzar les vacances. Segons va explicar un dels integrants de la plantilla, “el club no ens ha fet tests, els hem fet nosaltres pel nostre compte, bé comprant la prova en una farmàcia o al CAP, en cas d’algú que no es trobava bé”. Aquesta mateixa font afegia que el club sí que farà tests dijous vinent, abans del duel contra el Numància, seguint els protocols que estableix la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

El segon positiu seria un jugador que està lesionat i, per tant, entrenant-se al marge dels companys, per la qual cosa el contacte amb ell, segons va explicar un altre futbolista, ha estat mínim. “No és necessari confinar-nos perquè estem tots vacunats i el contacte amb el que ha estat amb nosaltres ha estat sempre amb mascareta, a l’aire lliure i mantenint la distància”, va valorar.

No obstant, la plantilla sí que prendrà precaucions aquests dies. Així doncs, almenys durant dos setmanes no es dutxaran al Camp d’Esports, estaran al mínim possible a l’interior de la instal·lació i sempre aniran amb la mascareta col·locada.

El pròxim partit del Lleida és el dia 9, a les 12.00, al camp del Numància.Pel que respecta a l’ICG Força Lleida, haurà d’afrontar tres partits en onze dies, els dos que té ajornats i el que li correspon jugar el 9 de gener contra l’Oviedo, fixat a les 12.30 hores. Quant als ajornats, ja és oficial que el Palència-Força Lleida es jugarà el 12 de gener a les 20.30 i el Força Lleida-Girona, el 20 a les 20.00.

tracking