FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'Alcarràs va tenir més encert i derrota el Mollerussa

Derrota el Mollerussa gràcies a un gol marcat per Ouakkati al final de la primera meitat || Domini estèril dels del Pla d'Urgell a la segona part

Adrià Fernández lluita una pilota contra dos jugadors de l’Alcarràs.

Adrià Fernández lluita una pilota contra dos jugadors de l’Alcarràs.MAGDALENA ALTISENT

L’Alcarràs va sumar tres punts molt valuosos al derrotar per 1-0 un bon Mollerussa, que va dominar a la segona part, però li va faltar l’encert que sí que va tenir l’equip local, que va sentenciar gràcies a un gol de Youssef Ouakkati al minut 44. El Mollerussa va intentar dominar el duel des del principi però l’Alcarràs l’hi va discutir, la qual cosa va permetre veure un xoc atractiu. L’equip local es va retirar al descans amb un avantatge que ja seria definitiu i a la segona part es va dedicar a defensar-se, davant d’un Mollerussa que va controlar el joc, però no va poder superar José Domingo.

A la represa, l’Alcarràs va tenir diverses ocasions clares que li haurien pogut donar un triomf més ampli. Ouakkati va tenir una bona oportunitat al 66, que va aturar el porter visitant i també va estar molt a prop de marcar Cortés (69’ i 74’). Adrià Fernández va poder empatar amb un llançament de falta al minut 93, però Domingo va aturar la pilota.