BÀSQUET EUROLLIGA

El Baskonia supera el Barcelona, que només aguanta el primer quart

Enoch controla la pilota en una acció del partit d’ahir.

Enoch controla la pilota en una acció del partit d’ahir.FIRMA DE FOTO

El Baskonia va apallissar ahir un Barça amb baixes per 94-75 al Buesa Arena, en partit de la divuitena jornada de l’Eurolliga. Els locals van trencar el duel en un tercer quart gairebé perfecte en atac i van rubricar la victòria amb 14 triples, contra un desdibuixat líder continental, que no va trobar l’antídot per protegir-se de la pluja de punts i que només va aguantar el primer quart. Sis jugadors del Baskonia van anotar més de deu punts, entre els quals va destacar el lituà Rokas Giedraitis amb 20 punts i cinc triples, encara que altres com el lituà Simone Fontecchio o els nord-americans Wade Baldwin i Steven Enoch van estar a la seua altura, sobretot, en una gran segona part.Nikola Mirotic amb 20 crèdits de valoració va ser el millor dels blaugranes, encara que Sarunas Jasikevicius va decidir donar-li descans en una segona meitat en la qual l’equip basc va certificar la victòria.