SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu ja té 7 positius

El club va ampliar en 3 casos més els 4 que havia anunciat el dia 31 a la plantilla || Els jugadors es van pagar el test de la seua butxaca i van comunicar el resultat als responsables de l'entitat

Jugadors del Lleida, amb l'afició, en un partit recent al Camp d'Esports.

Jugadors del Lleida, amb l'afició, en un partit recent al Camp d'Esports.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ja té set positius per coronavirus a la plantilla, entre jugadors i tècnics, segons va anunciar ahir l’entitat a les seues xarxes socials. El club va fer un comunicat el passat dia 31 anunciant que tenia tres positius, els dos que ja havien confirmat fonts de la plantilla el dimecres 29, més un altre cas que es va conèixer el dijous 30 i, després d’haver fet el comunicat, el va ampliar amb un quart positiu. Ahir va reproduir aquest mateix comunicat amb l’afegit de “dos positius més per Covid-19, als quatre ja anteriorment confirmats, al primer equip” i una hora després va fer un nou afegit reportant un setè cas.

Van ser els mateixos jugadors, segons van explicar fonts de la plantilla, els qui ahir es van pagar de la seua butxaca el test, que van adquirir a la farmàcia per un preu que oscil·la entre els 4 i els 6 euros. A mesura que van conèixer el resultat dels tests el reportaven al club. Els membres de la plantilla del Lleida també es van pagar la prova de la setmana passada que va detectar els quatre primers casos, segons van confirmar fonts d’aquesta.

Dels set casos, cinc correspondrien a futbolistes i dos a membres del cos tècnic. Un d’aquests, segons algunes fonts, seria el primer entrenador, Gabri Garcia. Dels cinc futbolistes que han comunicat un positiu només tres serien del primer equip, ja que un no tindria fitxa i l’altre seria un lesionat amb fitxa del filial. I dels tres del primer equip un ja hauria finalitzat el període d’aïllament i un altre l’acabarà durant la setmana, per la qual cosa, tret que apareguin nous casos, només hi hauria una baixa per aquest motiu de cara al partit de diumenge al camp del Numància (12.00 hores).El club farà durant la setmana el test al qual l’obliga el protocol sanitari de l’RFEF, segons va recordar en l’esmentat comunicat, que concloïa assenyalant que “el Lleida Esportiu continuarà complint amb els protocols marcats per CatSalut i la Reial Federació Espanyola de Futbol, tal com s’ha fet en tot moment”

L’equip ha d’afrontar diumenge el seu primer partit de l’any, que jugarà al camp del Numància

El pròxim rival del Lleida Esportiu, el CD Numància, ja ha confirmat dos nous fitxatges aprofitant el mercat d’hivern acabat d’obrir, el romanès Lupu i Álex Robles.

El Mollerussa suspèn els entrenaments de tota la base El Mollerussa va comunicar ahir la suspensió dels entrenaments de tots els equips del seu futbol base durant aquesta setmana. El club ho va anunciar mitjançant un comunicat en el qual explicava que, “a causa dels positius per Covid-19 que s’han produït en les últimes hores al nostre club, hem decidit suspendre els entrenaments d’avui dilluns 3 de gener fins a nou avís”.El president del club, Jaume Vallverdú, va assenyalar que “davant l’increment generalitzat de positius i contagis hem preferit no córrer riscos i suspendre els entrenaments. De fet, dimecres i dijous ja no hi havia sessions per la festivitat de Reis”. La decisió es pren malgrat que el cap de setmana vinent torna la competició en les categories de base. “Jugaran sense haver-se entrenat”, va afegir Vallverdú.Qui sí que es va entrenar va ser l’equip amateur, que diumenge rep l’Atlètic Lleida a les 17.00 h.

tracking