SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Ferran Torres: “Ja estic a punt”

El davanter diu en la seua presentació que està preparat “per tornar el Barcelona on es mereix” || Després dona positiu per Covid, igual que Pedri

Ferran Torres, el segon reforç d’hivern, va ser presentat a l’estadi.

Ferran Torres, el segon reforç d’hivern, va ser presentat a l’estadi.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Torres va explicar que ja està “a punt” perquè la lesió al peu dret “està gairebé curada”, en la seua presentació. “Després de Reis ja estaré disponible per donar alegries als culers”, va afegir Ferran sobre la lesió que va patir en la fase final de la Lliga de les Nacions amb la selecció espanyola i que l’ha tingut de baixa des del 10 d’octubre. Ferran va firmar amb el Barça fins al 2027 després que el club blaugrana acordés pagar al Manchester City 55 milions d’euros més 10 en variables pel seu traspàs.

La clàusula de rescissió és de 1.000 milions. Ferran Torres va dir això abans de conèixer el seu positiu per coronavirus, que el club va comunicar a la tarda, juntament amb el de Pedri. Sobre la inscripció, va dir: “Estic totalment tranquil, sé que fan tot el possible i hi treballen”, i va assegurar que se’n va anar al Manchester City “per tornar algun dia” a algun dels “grans clubs d’Espanya”.

“Quan em va trucar el Barça no m’ho vaig pensar, estic preparat per a aquesta gran responsabilitat, soc un jugador a qui agraden els reptes i estic preparat per tornar al Barça on mereix”, va afegir.Joan Laporta va dir que “el Barça és una referència al mercat per als jugadors i aviat veurem el ressorgiment esportiu d’aquest Barça. El ressorgiment és una realitat i el mercat se n’ha adonat. Tothom es pot anar preparant perquè hem tornat i amb ganes de fer-ho molt bé”. Va afegir que hi haurà més fitxatges, però no va voler donar noms perquè “parlar d’algú fa pujar el seu valor”.

Joan Laporta diu que “el ressorgiment és una realitat. Hem tornat i amb ganes de fer-ho bé”

Per la seua part, el director de futbol, Mateu Alemany, va dir sobre Dembélé que “tenim contactes des de fa cinc mesos amb els seus agents. Saben quina és la posició del club i hem tingut molta paciència. Saben molt bé el que nosaltres volem, que es quedi, i per tant és un tema que no es pot dilatar gaire més. Ells saben tot l’escenari”.Gerard Piqué, per la seua part, va dir “pocavergonya” a l’excandidat Toni Freixa, després que aquest expliqués un menú que va menjar el futbolista qüestionant la seua professionalitat.

Ferran Torres, el segon reforç d’hivern, va ser presentat a l’estadi.

Ferran Torres, el segon reforç d’hivern, va ser presentat a l’estadi.FC BARCELONA.CAT

tracking