SEGRE

TENIS OPEN

Austràlia nega l'entrada a Djokovic per jugar el seu Grand Slam

Revoca l'exempció mèdica concedida abans

Novak Djokovic, durant un partit de l’any passat.

Novak Djokovic, durant un partit de l’any passat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern australià va anunciar ahir que va revocar el visat del tenista serbi Novak Djokovic, primer classificat de l’ATP, després que arribés dimarts a la ciutat de Melbourne amb una exempció mèdica que li permetia participar en l’Obert d’Austràlia sense estar vacunat. La Força Fronterera australiana va confirmar que Djokovic “no va proporcionar les proves adequades per complir els requisits d’entrada a Austràlia, per la qual cosa el seu visat ha estat cancel·lat”, segons un comunicat. “Els no ciutadans australians que no tinguin un visat vàlid a l’entrada o qui s’hagi cancel·lat el visat seran detinguts i expulsats d’Austràlia”, va agregar el text.

Tanmateix, els diaris Sydney Morning Herald i The Age van informar que els advocats del tenista presentaran un recurs contra la mesura, amb la intenció que pugui romandre al país i jugar el torneig en què persegueix el rècord de 21 Grand Slams amb el qual superaria Roger Federer i Rafael Nadal. El pare de Djokovic va dir en una emissora local que el seu fill estava “aïllat en una habitació” a l’aeroport sense l’equip i que estava detingut sota vigilància policial. “No tinc ni idea del que passa, mantenen captiu el meu fill durant 5 hores”, va indicar.

Per la seua part, el president serbi, Aleksandar Vucic, va afegir noves informacions a través del seu Instagram després de parlar per telèfon amb el jugador. “Acabo de parlar per telèfon amb Novak. He dit al nostre Novak que tot Sèrbia està amb ell i que les nostres autoritats estan prenent totes les mesures per aturar l’assetjament del millor tenista del món en el mínim de temps possible”, va sentenciar Vucic.

tracking