SEGRE

FUTBOL TERRITORIAL

Dos equips 'invencibles'

El Tremp i l'Alguaire han guanyat tots els seus partits, un ple que només ostenten tres equips més al futbol català || Tots dos busquen pujar a Segona Catalana

Jugadors i tècnics del Tremp posen abans d’un partit.

Jugadors i tècnics del Tremp posen abans d’un partit.TREMP CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al futbol més modest també hi ha lloc per a grans gestes. Ho demostren els equips lleidatans del Tremp i l’Alguaire, que dominen en els seus respectius grups de la Tercera Catalana i que juntament amb tres conjunts més són els únics de tot el futbol català que compten els seus partits per victòries, segons un estudi d’Aleix Llobet. L’Alguaire porta un ple de victòries en els deu partits que ha disputat al grup 15 i el Tremp n’ha obtingut onze d’onze al 16.

A més, dels cinc equips catalans que no han cedit ni un punt als seus rivals, l’equip del Pallars Jussà és el més golejador amb 45 gols, mentre que el del Segrià és el que menys n’ha encaixat, només dos. “I els dos ens els hem marcat en pròpia porta”, explica amb humor el tècnic de l’Alguaire Roger de Mesa que, si no es torcen les coses, pot aconseguir un ascens històric, ja que el club mai no ha jugat a Segona Catalana ni quan es deia Primera Regional. “És el nostre objectiu, però en absolut una exigència o una pressió.

A més, el camí és complicat. Hem guanyat partits per la mínima i els rivals juguen extramotivats”, assegura De Mesa. Opinió semblant té el seu col·lega del Tremp CF, Jordi Bacardit.

“Per als nostres rivals jugar contra nosaltres, tal com som ara, és tot un esdeveniment”, afirma amb un somriure. El tècnic del Tremp reconeix que “no esperàvem guanyar tots els partits”, però adverteix que “vam fer un equip competitiu, vam guanyar en pretemporada la Copa Pirineus i creiem sincerament que hem d’estar a Segona Catalana”. El Tremp ha arribat a estar en categories més altes.

L'Alguaire, l'ascens del qual a Segona Catalana seria històric ja que mai ha jugat en aquesta categoria

L'Alguaire, l'ascens del qual a Segona Catalana seria històric ja que mai ha jugat en aquesta categoriaTREMP CF

tracking