SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Numància-Lleida, en l'aire

L'RFEF ajorna el partit després de comunicar el Lleida 9 positius per Covid, però els jugadors desmenteixen el club i volen jugar || El rival presenta al·legacions i demana investigar els fets

Joel Febas, en una acció durant el partit contra l’Eixea en el qual va anotar un gol.

Joel Febas, en una acció durant el partit contra l’Eixea en el qual va anotar un gol.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enèsim capítol surrealista en el Lleida Esportiu. El club comunicava ahir al matí que el jutge únic de Competicions Professionalitzades i Aficionades de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Rafael Alonso, havia decidit ajornar el partit Numància-Lleida, previst aquest diumenge a les 12.00, després de comunicar l’entitat lleidatana que hi havia dos positius més (sense especificar quina funció fan al club), que s’afegien als set ja anunciats del primer equip. Tanmateix, la reacció no es va fer esperar a la plantilla blava, que va fer públic un altre comunicat desmentint la situació actual del brot de Covid descrita pel club.

Segons els jugadors, a dia d’avui el total de baixes per Covid de cara a poder competir aquest diumenge són un jugador (Toni Vicente) i l’entrenador, Gabri Garcia, i els dos casos nous anunciats ahir pel club serien –segons la plantilla– personal del club amb el qual els jugadors no han tingut contacte en cap moment de la temporada. Continuant amb el redactat de la plantilla lleidatana, difós a les xarxes per jugadors i tècnics inclòs Gabri amb el lema Volem jugar, la resta de positius anunciats ja han passat la quarantena (Moha i Lamin) o l’hauran passat aquest diumenge (Monterde i un tècnic), o bé no podrien competir en qualsevol cas al no disposar de fitxa (Deivid Andreas)

La plantilla diu que de tots els positius, només un jugador, Toni Vicente, i Gabri serien baixa

El tècnic que ha donat positiu juntament amb Gabri i que va ser preparador físic del Numància, David Ramos, va dir ahir en declaracions al diari El Día de Soria que l’ajornament “ha sorprès bastant i per això hem emès el nostre propi comunicat. Volem que se sàpiga la veritat.

Només hi ha dos jugadors de la plantilla positius i un sortiria diumenge i arribaria al partit”, va assegurar. Ramos va afegir que “en l’entrenament hi han estat tots menys aquests dos jugadors, això no té cap sentit i nosaltres volem jugar”. La plantilla blava va procedir a comunicar la seua versió a la Federació Espanyola, a través de l’AFE, i al mateix Numància.

Per això el club sorià, després d’anunciar al matí l’ajornament, va dir arran del comunicat dels jugadors del Lleida: “Davant d’aquesta situació tan estranya com contradictòria i tenint en compte que la resolució de l’esmentat jutge únic permet la presentació d’al·legacions en el termini de 48 hores, el CD Numància de Sòria SAD sol·licita al Comitè Nacional de Segona Instància de la Reial Federació Espanyola de Futbol que prengui les mesures oportunes a fi d’investigar aquests fets.”Ara, la decisió de seguir endavant amb l’ajornament del partit queda en mans de l’RFEF després de les al·legacions presentades pel Numància.

El Nàstic, interessat en Joel Febas i Moha Keita per a aquest hivern

El Nàstic de Tarragona està interessat per a aquest mercat d’hivern en els davanters del Lleida Esportiu Joel Febas i Moha Keita, segons va informar el Diari de Tarragona i va poder confirmar aquest diari.L’equip tarragoní busca dos extrems i tant Febas com Moha encaixen a la perfecció amb la idea que tenen els granes a l’hora de reforçar l’equip. Ocuparien fitxa sub-23, tenen molta projecció i sobretot poden oferir rendiment immediat en especial al costat esquerre per al qual els tarragonins busquen un jugador de garanties.Febas, de 21 anys, acumula quatre gols en 10 partits de Lliga, mentre que Moha suma tres gols en 13 partits i és un dels destacats de l’equip.

El PSC vol que es trenqui el conveni amb el club ja

El regidor del PSC a la Paeria Jackson Quiñónez va presentar una proposta de resolució per rescindir de forma immediata el conveni amb el Lleida Esportiu per l’ús del Camp d’Esports, segons va comunicar ahir el grup municipal socialista.En el text, Quiñónez insta l’equip de govern a “no allargar més en el temps la decisió de rescindir el conveni per no generar més dubtes i inquietuds” i que la decisió sigui ratificada al ple del dia 28. Així mateix, diu que el preocupa “la imatge de la ciutat i la base del club” i assegura que “hi ha solucions jurídiques i tècniques alternatives”.

tracking