SEGRE

MOTOR DAKAR 2022

Nou revés per a Carlos Sainz i Joan Barreda cau i es lesiona

Victòria de Lategan i Petrucci i queixes d'Isidre Esteve per l'ordre de sortida

Isidre Esteve baixa per una duna durant l’etapa d’ahir.

Isidre Esteve baixa per una duna durant l’etapa d’ahir.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Sainz (Audi) va patir un nou revés i va perdre més d’una hora per una avaria, ahir en la cinquena etapa del Dakar, de 346 quilòmetres d’especial amb sortida i meta a Riad, en la qual es va imposar en cotxes el sud-africà Henk Lategan (Toyota). Al madrileny, allunyat de les opcions de victòria final arran d’un contratemps amb la navegació a la primera etapa que el va llastar dos hores, el va tornar a acompanyar la mala sort al trencar-se-li l’amortidor en un obstacle. Al seu rescat va aparèixer el francès Stéphane Peterhansel (Audi), que venia llançat a buscar el triomf d’etapa, per treure l’amortidor del seu propi cotxe i posar-lo al del madrileny.

Monsieur Dakar també està descartat de la lluita pel títol per una avaria en la jornada inaugural. La victòria va ser per al sud-africà Lategan, que va travessar la meta amb un temps de 3:53:28, 1:58 davant del francès Sébastien Loeb (BRX). Sainz va acabar a 1:03:54 del guanyador.Isidre Esteve, que va entrar el 35 i puja al 27 de la general, es va queixar de l’organització per l’ordre de sortida, ja que ell ho va fer el 99 malgrat ser el 52 escratx el dia anterior.

“M’ha decebut. Hem d’adaptar-nos a aquest nou Dakar”, va dir.En motos, primera victòria per a Danilo Petrucci, dos mesos després d’abandonar MotoGP, gràcies a la sanció que va rebre Toby Price per excés de velocitat. Sunderland segueix líder i Joan Barreda va tenir una caiguda que li va provocar una lesió a l’espatlla i, segons l’organització, avui, abans de la sortida de la sisena etapa, decidirà si continua o no en carrera.

tracking