SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista defensa avui a Caldes la tercera plaça

Folguera es mostra prudent, perquè “el primer partit sempre és un interrogant”

Jugadors del Finques Prats Lleida celebren un gol davant l’Alcoi en l’últim partit del 2021.

Jugadors del Finques Prats Lleida celebren un gol davant l’Alcoi en l’últim partit del 2021.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Lleida torna avui a la competició després de l’aturada nadalenca. Ho fa visitant la pista del Caldes (20.00 hores) amb l’objectiu de sumar una nova victòria i defensar la tercera posició que ocupa a la taula, en el que és l’últim partit de la primera volta. El tècnic del Llista, Albert Folguera, espera que l’equip mantingui el nivell competitiu amb què va tancar el 2021, que li va permetre assegurar-se la classificació per a la Copa del Rei i com a cap de sèrie.

“El primer partit de l’any sempre és un interrogant”, assenyalava Folguera. “És una incògnita veure com estaran ells i veure com estarem nosaltres. L’aturada ens ha servit per desconnectar, però sempre tens el risc de perdre el ritme competitiu.” L’entrenador va elogiar el rival, que ha anat a més a mesura que avançaven les jornades.

“El Caldes podia estar a dalt amb nosaltres, com el Noia. Va tenir un mal inici de Lliga, però manté el bloc de l’any passat i va acabar el 2021 a un bon nivell, com nosaltres” i va afegir que “espero que l’experiència i el bagatge que portem ens facin competir bé”.Folguera manté que l’objectiu de l’equip és “continuar aspirant a defensar la tercera plaça. És complicat i l’important és anar partit a partit, competint en totes les pistes i a Caldes tenim un dur examen”.

El tècnic llistat es va mostrar optimista: “Creiem que podem lluitar pel tercer lloc, al qual també aspiren equips com el Noia, el Reus, el Calafell o el mateix Caldes.”L’equip té un mes de gener exigent, ja que el pròxim partit, que serà el primer de la segona volta, serà a la pista del Liceo i també haurà d’afrontar l’encontre davant del Poiré francès, que el va vèncer a la WS Europe Cup.Confia també que la Covid no acabi condicionant la competició. “Crec que a l’hoquei no està afectant tant perquè, al contrari que el bàsquet o el futbol de Primera i Segona, la competició es va aturar per vacances. Espero que no se suspenguin partits i puguem mantenir el ritme de competició”, va concloure el tècnic llistat.

El Vila-sana jugarà dimarts davant del Telecable de Gijón

El Vila-sana, tercer a la classificació, jugarà el seu partit d’aquesta jornada dimarts, dia 11, davant del Telecable de Gijón (20.00), que és segon amb només un punt més que les del Pla d’Urgell. Per tant, en cas de victòria, l’equip de Lluís Rodero ascendirien a la segona posició. El matx no es juga aquest cap de setmana perquè l’equip asturià té un compromís de competició europea.El Vila-sana, que va guanyar els set primers partits de Lliga, va tancar l’any amb una derrota a la pista del Manlleu (4-1), l’única en un brillant inici de temporada.Pel que fa a l’OK Lliga Plata, tampoc juga l’Alpicat, ja que aquesta competició no es reinicia fins al cap de setmana vinent.

L’equip de Xavi Roy és quart a la taula, amb 4 victòries, 3 empats i una derrota.

tracking