SEGRE

BÀSQUET LLIGA LEB OR

Juani Marcos ja podrà jugar demà davant de l'Oviedo

Gerard Encuentra, tècnic del Força Lleida, diu que té “màgia i electricitat”

El tècnic Gerard Encuentra, ahir durant la compareixença prèvia al partit contra l’Oviedo.

El tècnic Gerard Encuentra, ahir durant la compareixença prèvia al partit contra l’Oviedo.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ICG Força Lleida ja podrà comptar demà, en el partit davant de l’Oviedo (12.30), amb el base argentí amb passaport italià Juani Marcos, cedit el setembre pel Barcelona i que fins ara no havia pogut debutar al no disposar encara de la documentació necessària. Ahir, la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) va autoritzar la inscripció del jugador, que fins i tot va haver de viatjar a Itàlia per desencallar els tràmits i el club va anunciar que està a disposició del tècnic, Gerard Encuentra. “Ja ens aportava moltes coses en el dia a dia, entrenant-se”, va dir el tècnic, que va celebrar poder comptar amb ell en els partits.

“És un jugador molt intens, amb molta capacitat de bloqueig directe i capaç de generar avantatges en l’un contra un. Pot defensar per tota la pista”, va afegir Encuentra, que va acabar qualificant-lo d’“un jugador amb màgia i electricitat”.Va admetre de cara al matx de demà al Barris Nord, el primer que juguen des que el 17 de desembre van guanyar 100-81 contra l’Osca, que “és una incògnita saber com competirem i com ens trobarem físicament. Almenys estem tots sans.

A dia d’avui estan tots disponibles”, va celebrar, després que un petit brot de Covid-19 afectés un jugador i diversos membres del cos tècnic, entre ells el mateix Encuentra. L’equip ja té dos partits ajornats, davant del Palència i l’Osca, amb la qual cosa, al costat dels que ja li toca jugar per calendari, ha d’afrontar ara cinc duels en dos setmanes.Va assenyalar que amb els encontres ajornats “la competició s’està desvirtuant, perquè alguns juguen amb el descans habitual entre partits i d’altres han de jugar amb poc descans”. Sobre el mes de gener tan complicat que espera al Força Lleida va dir que “com a gairebé tots els equips, però no serà una excusa.

Estem contents de poder competir, volem jugar i el que toca és adaptar-nos”. “És cert que tenim pocs dies entre partit i partit, però haurem de ser capaços d’adaptar-nos”, va insistir. “A veure si mantenim el nivell que teníem abans de l’aturada”, va valorar Encuentra.

D’altra banda, va demanar a l’afició que vagi al pavelló perquè “és un equip que ho deixa tot a la pista, es mereix tot el suport”.

tracking