SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Víctor Vidal i Alpha també van sol·licitar la baixa davant l'AFE

El club paga al segon i en frena la marxa, i deixa en l'aire el futur del porter

Vidal atén aficionats el dia del partit amb el Brea, que el club va decidir que fos a porta tancada.

Vidal atén aficionats el dia del partit amb el Brea, que el club va decidir que fos a porta tancada.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els gestors del Lleida Esportiu no deixen de sorprendre cada dia i ahir van emetre un nou comunicat en el qual revelen que dos jugadors més, Víctor Vidal i Alpha Bagayoko, es van acollir davant de la comissió mixta AFE-Segona RFEF al procediment abreujat per a la cancel·lació anticipada de la llicència federativa, això és, la sol·licitud de la baixa del club, a l’acumular-se almenys tres nòmines impagades. Val a recordar que anteriorment ja s’havien acollit a aquest procediment deu futbolistes de la plantilla, tal com va revelar el mateix club, dels quals va frenar la marxa de sis d’ells pagant-los o arribant a un acord en el pagament, però no va fer el mateix amb tres, Quim Araujo, Pedro Inglés i Modest Notario (aquest no va voler negociar), que han pogut seguir amb el procés i pròximament podrien rescindir els seus contractes. A un altre més, Alejandro Forner Colau, ja li havia rescindit el contracte el club quan la plantilla va denunciar la seua situació en roda de premsa al costat de representants de l’AFE.En aquests dos nous casos, els de Víctor Vidal i Alpha, el club ha decidit pagar només al davanter africà i, per tant, frenar el procediment abreujat que va presentar el passat 30 de desembre.

En canvi, al porter format al planter i un dels capitans de la plantilla, el club va informar que “estudia” si frena o no el procediment. La intenció de Víctor Vidal, que es va acollir al procediment abreujat dimecres passat, és que el club li pagui les quantitats que se li deuen entre la passada i l’actual temporada. “Espero, però si no em paguen, encara que em doldrà molt, marxaré per dignitat”, va assenyalar.El Lleida Esportiu va donar a conèixer aquest comunicat l’endemà que la plantilla tornés a aclarir la situació després de sorgir dos nous positius per Covid, discrepant del club sobre la conveniència d’ajornar el partit a Sòria.

A més, l’equip va decidir crear un compte conjunt a Twitter “per informar de forma clara i transparent l’afició de qualsevol informació manipulada o amagada pel club”.Mentrestant, l’RFEF tampoc va respondre ahir al recurs que va presentar el Numància contra l’ajornament del partit.

tracking