El Tàrrega confirma la recuperació i guanya a domicili el Vista Alegre

Ha sumat 4 punts en els 2 últims partits

Els jugadors del Tàrrega saluden l’afició, present a la grada.

Els jugadors del Tàrrega saluden l’afició, present a la grada.F.G.

Amb la victòria al camp del Vista Alegre (1-2), el Tàrrega comença una nova etapa en la competició. Una victòria més que convincent, amb el 0-1 d’Adrià en el minut 8 i el gol d’Izán en el 77 que sentenciava pràcticament el partit, malgrat que l’àrbitre va allargar-lo vuit minuts i els locals van aconseguir marcar el gol en el 97 en una jugada de mala sort en la qual un rebot en un jugador del Tàrrega es va colar a la porteria d’Oliveros. Per a súmmum de mals, els blaugranes van finalitzar l’encontre en inferioritat per la doble targeta groga que va veure Maikel al minut 85, a l’interpretar l’àrbitre que estava perdent temps.

Amb aquesta treballada victòria, la primera des de l’obtinguda davant del Solsona al Joan Capdevila fa tres mesos, els de Lluís Milà fan el primer pas per revertir la delicada situació de l’equip a la classificació. L’arribada a la banqueta del nou tècnic i el reforç d’Albert Farré han canviat la dinàmica d’un equip que ara creu en les seues possibilitats. A l’acabar el joc, Lluís Milà va celebrar el triomf de l’equip targarí i va lloar el treball dels jugadors destacant que “onze contra onze no han tingut res a fer contra nosaltres”.

Sobre l’actuació arbitral, el tècnic blaugrana va dir: “No entenc ni l’expulsió de Maikel ni que s’hagi allargat tant el partit. Amb això, l’àrbitre els ha donat opcions a ells.”La setmana vinent la UE Tàrrega rebrà la visita del Borges al Municipal Joan Capdevila.