L'Atlètic Lleida s'emporta el derbi contra el Mollerussa

El Mollerussa no va estar encertat en la rematada || La victòria atansa els de Josep Maria Turull al liderat

Adrià, del Mollerussa, intenta controlar la pilota davant d’un jugador de l’Atlètic Lleida.EDGAR ALDANA

L’Atlètic Lleida es va emportar els tres punts del Municipal de Mollerussa en un partit molt igualat i que es va decidir amb el gol de Soldevila al minut 74. Van començar una mica més entonats els visitants prenent el comandament territorial del joc i buscant les primeres aproximacions a la porteria de Rodríguez. El Mollerussa tenia baixes a les files, a causa de la pandèmia de Covid, però no va acusar les absències.

L’Atlètic Lleida va prendre el comandament del partit i va començar a generar diverses bones ocasions per marcar que, finalment, no va poder concretar, com les de Ramon Nicolau al minut 9, que va desviar la defensa a córner o la de Joel Huertas, en un potent xut que va sortir fregant el pal. La més clara de les ocasions visitants del primer temps la va tenir Marc Soldevila en una rematada que es va perdre per poc.A la segona part, el Mollerussa va provar de revitalitzar el joc i va tenir una mica més de possessió de la pilota. Això va fer que tingués alguna bona ocasió de gol que no va poder materialitzar.

L’Atlètic Lleida va perdre per lesió el seu porter titular Balagué, que va haver de ser substituït per Pau Mora al minut 55. Els visitants no van perdre mai la cara al duel i van seguir buscant i trobant espais a l’esquena dels defenses. Al minut 58 va estar a punt d’arribar el 0-1, però un defensa del Mollerussa va rebutjar el perill sota els pals.

En el 74, però, Soldevila va marcar l’1-0 que va acabar per sentenciar el partit. En els últims minuts, el Mollerussa va fer un darrer esforç i va provar d’equilibrar el marcador, però la defensa de l’Atlètic Lleida es va mantenir sòlida fins al final, i el matx va concloure amb la mínima victòria dels visitants després d’un xoc intens i disputat.Amb aquest resultat, l’Atlètic Lleida s’atansa a la primera posició de la taula i els tres punts sumats davant del Mollerussa el col·loquen en segona posició al beneficiar-se de la badada del Vilanova, que va encaixar una derrota (1-0) a Viladecans. Malgrat això segueix líder, amb un sol punt d’avantatge i amb un partit més que els lleidatans, que rebran el Solsona la setmana que ve.

El Mollerussa, per la seua part, es col·loca dotzè, a un punt de l’Alcarràs, i amb dos d’avantatge sobre el Vista Alegre, i visitarà el Gavà la pròxima jornada.

Alexis Pintó: “Ha estat un partit igualat i amb diferents fases”

Al finalitzar el partit, Alexis Pintó, entrenador del Mollerussa, va dir: “Ha estat un partit molt disputat i amb fases en les quals hauríem pogut fins i tot posar-nos davant en el marcador, però al final ens ha faltat efectivitat.” Sobre les baixes del seu equip per la Covid, va dir: “És cert que hem tingut baixes però tenim bons jugadors i hem confeccionat un onze de qualitat.” Per la seua part, l’entrenador de l’Atlètic Lleida, Josep Maria Turull, va declarar: “Guanyar aquí no és fàcil i hem ofert una bona versió de nosaltres mateixos a nivell competitiu.” Per finalitzar, va afegir que “ens ha faltat saber aprofitar les nostres ocasions per marcar abans”.