SEGRE

El Lleida Esportiu torna a plantar la Paeria

Els mateixos directius van sol·licitar la reunió, però no hi va anar ningú i demà els grups municipals acordaran votar al ple l’expulsió de l’entitat de l’estadi

Jordi Esteve, arribant a la llotja del Camp d'Esports

Jordi Esteve, arribant a la llotja del Camp d'EsportsJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va plantar ahir de nou la Paeria, i aquesta vegada sense ni tan sols avisar, a la reunió que havia sol·licitat al desembre el mateix club. La frustrada trobada arribava just dos dies abans que es reuneixi demà la comissió informativa d’esports amb la presència de representants de tots els grups municipals per abordar el tema de la rescissió del conveni subscrit amb el club el 2017 per l’ús del Camp d’Esports.

L’última trobada fallida entre ajuntament i club es va produir el 22 de desembre. Llavors el Lleida va excusar la seua presència informant la Paeria que un dels representants que havia d’assistir a la reunió havia donat positiu per Covid-19. S’ha de recordar que cap representant del Lleida Esportiu va assistir tampoc a la reunió del 15 de desembre, també sol·licitada pel mateix club, que va al·legar que es trobaven fora de la ciutat.

El Lleida havia advertit que si a la reunió prevista ahir no era present l’alcalde Miquel Pueyo tampoc hi assistiria el president Jordi Esteve. Però havia anunciat que, en representació del club, hi assistirien l’advocat valencià especialitzat en dret esportiu Javier Marco (va arribar a ser president del Cartagena la temporada 2014-15) i un altre lletrat especialitzat en dret internacional i auditor. Al final, cap hi va assistir després d’esperar més de mitja hora el regidor Ignasi Amor i els assessors tècnics municipals, Juanjo Falcó i Àngel Vidal.Per la seua banda, tots els grups municipals acordaran demà a la comissió informativa, de forma unànime, expulsar el club de l’estadi, encara que la incògnita és si es farà ja o es deixarà que l’equip acabi la temporada.

L’informe jurídic i l’estudi de les al·legacions del Lleida estan conclosos. La decisió es votarà al ple del dia 28.A tot això, la directiva del Lleida va publicar ahir a les xarxes que havia “denunciat un acte vandàlic” a les porteries de l’estadi, una reacció similar a quan van denunciar en el seu dia danys a l’escut de la llotja i en cotxes de la seua propietat.

tracking