SEGRE

L'RFEF podria inhabilitar els germans Esteve per una falta greu del Lleida Esportiu

Jordi Esteve, durant l'escorcoll.

Jordi Esteve, durant l'escorcoll.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajornament del partit contra el Numància decretat pel jutge únic de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), forçat pel Lleida Esportiu a l’al·legar un suposat brot de Covid de fins a nou positius que la mateixa plantilla blava va desmentir i va reduir a tres jugadors i el tècnic Gabri García, li pot sortir molt car al club lleidatà i als seus dirigents. La sanció a què s’exposen pot anar des de la pèrdua del partit fins a la inhabilitació dels germans Esteve.

Segons ha pogut saber aquest diari, el club podria haver incomplert, entre altres articles del Codi Disciplinari de la RFEF, el 68, que és el que fa referència a les “conductes contràries al bon ordre esportiu”, i la sanció federativa va des de la pèrdua del partit per 3-0 fins a la inhabilitació dels germans Albert i Jordi Esteve entre dos i cinc anys, passant fins i tot pel descens de categoria, encara que això últim no sembla probable. A més a més, també es preveu una multa econòmica que va dels 3.006 als 30.051 euros.

La inhabilitació dels dirigents es contempla en virtut de l’apartat 2 d’aquest article 68: “Quan els que cometin els esmentats actes tinguin la condició de directius, seran sancionats com a autors d’una infracció molt greu.”

Més informació, a la notícia Expedient de l'RFEF al Lleida Esportiu

tracking