SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Primer brot de Covid al Llista Blava

Cinc jugadors i dos tècnics han donat positiu || El club ha demanat l'ajornament del duel amb el Liceo

El Llista-Liceo de la primera volta també va haver d’ajornar-se.

El Llista-Liceo de la primera volta també va haver d’ajornar-se.ALBA TARRÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Llista Blava era dels pocs equips que, des que va esclatar la pandèmia del coronavirus el març del 2020, no havien tingut cap positiu a la plantilla. La bona ratxa ha arribat a la fi al detectar-se un brot important de Covid-19 a l’equip que afecta set dels integrants, concretament cinc jugadors i dos membres del cos tècnic. Les alarmes a l’equip, que venia de jugar dissabte passat a la pista del Caldes, que ja tenia dos jugadors de baixa per sengles contagis, van saltar el mateix dilluns quan tres jugadors van comunicar a la tarda que tenien símptomes que podrien ser compatibles amb la Covid.

Els tres van donar positiu al posterior test d’antígens, tot i que la resta de la plantilla no. Va ser a la matinada quan dos dels membres de l’staff també van notar molèsties i el test va confirmar que estaven infectats. Ahir al matí uns altres dos jugadors es van sotmetre a les proves d’antígens a l’aixecar-se amb símptomes i també van resultar positius.

Segons va confirmar ahir l’entitat, els afectats estan confinats i bé de salut, amb símptomes lleus, principalment dolor de coll i fatiga però sense febre.Davant d’aquest panorama, el Llista va comunicar el cas a la Federació Espanyola de Patinatge i va sol·licitar l’ajornament del partit que aquest dissabte li havia d’enfrontar el Liceo a la Corunya, sens dubte, el duel estrella de la jornada a l’enfrontar-se el segon i tercer classificats de l’OK Lliga. Es dona la circumstància que el partit de la primera volta a Bell-lloc ja es va haver d’ajornar, llavors perquè el Llista havia de disputar aquell mateix cap de setmana la Copa Continental contra el Benfica portuguès. El Llista només havia tingut un ajornament en les dos últimes temporades per Covid, concretament el partit amb el Reus de la 2020-2021.

El club ja havia comprat els bitllets, per la qual cosa perdrà 1.400 €

El brot de Covid-19 que s’ha detectat a la plantilla suposarà un cop econòmic per al Llista Blava, atès que ja tenia comprats els bitllets per viatjar a la Corunya i, segons va confirmar ahir el president, Enric Duch, no podrà recuperar l’import, que s’atansa a 1.400 euros. “L’hotel, que també teníem reservat, crec que el podrem negociar, però els bitllets d’avió els perdrem, per això ens havíem plantejat no sol·licitar l’ajornament amb tres o, fins i tot, amb quatre positius, però amb cinc ja és inviable jugar”, va afirmar en aquest sentit el president llistat.

tracking