L'Athletic Club defensarà el títol

Remunta davant d'un Atlètic erràtic i tornarà a enfrontar-se al Madrid

Els jugadors bascos van celebrar en gran la classificació.

Els jugadors bascos van celebrar en gran la classificació.EFE

L’Athletic Club va capgirar el marcador en tres minuts amb gols de Yeray i Nico Williams i va vèncer per 1-2 l’Atlètic de Madrid, de manera que es va classificar per a la final de la Supercopa d’Espanya, on defensarà títol amb el Reial Madrid, al qual ja va derrotar a les semifinals de l’edició anterior. Joao Félix va avançar l’Atlètic al cap de pocs segons de l’inici del matx, però el gol el va anul·lar el col·legiat per fora de joc del portuguès. Els dos equips van tenir alguna ocasió clara per avançar-se, però l’electrònic no es va moure fins a l’inici de la segona meitat, quan una rematada de Joao Félix va picar al pal i la pilota, després de rebotar a l’esquena d’Unai Simón, va entrar la porteria basca.

Va reaccionar de pressa l’Athletic, que va avisar en dos ocasions abans que Yeray empatés a la sortida d’un córner. L’Atlètic es va ensorrar al rebre el gol i al següent córner, Nico Williams va aprofitar una pilota solta a l’àrea per situar l’1-2. En els últims minuts els matalassers van ser inofensius.