SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida detecta quatre positius i no jugarà demà

El partit queda definitivament ajornat i el calendari s'ajusta encara més

El Força Lleida podria acumular 33 dies sense jugar.

El Força Lleida podria acumular 33 dies sense jugar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit que demà havia de disputar l’ICG Força Lleida a la pista del Palma ha quedat definitivament ajornat al detectar-se ahir quatre positius a la plantilla lleidatana, un més dels que arrossegava de dies enrere. El duel, el quart que ajornen a l’equip de Gerard Encuentra de forma consecutiva, estava provisionalment suspès a l’espera dels tests d’antígens que ahir havia de passar la plantilla, que van confirmar el positiu dels tres jugadors que ja estaven aïllats i el d’un quart, la qual cosa va obligar a confinar tota la plantilla i cos tècnic i cancel·lar els entrenaments d’ahir i d’avui. Està previst que demà a la tarda la plantilla passi una nova tanda de proves abans de reprendre els entrenaments, que es repetirien dimarts, 48 hores abans del partit que l’ha d’enfrontar dijous al Girona al Barris Nord, tal com marca la normativa de la FEB.

Al club no descarten que hi pugui haver més positius, per la qual cosa el matx davant de l’equip de Marc Gasol podria perillar. L’ICG Força Lleida ja acumula quatre partits ajornats i el calendari per a les properes cinc setmanes, fins al 20 de febrer, que és el dia límit fixat per la Federació per tancar la primera volta, s’ajusta de valent. Resituats els duels contra l’Oviedo i el Palència, que es disputaran el 13 i 16 de febrer, respectivament, a més d’aquest davant el quadre gironí, només queda una data lliure per programar el partit davant del Palma, que seria dimecres 9 o el dijous 10 de febrer, tret que la FEB accedeixi a ajornar alguna de les primeres jornades de la segona volta, que per a l’equip de Gerard Encuentra començarà el 28 de gener rebent a l’Espai Fruita-Barris Nord l’Estudiantes.A dia d’avui, el Força Lleida té programats dos encontres setmanals en tres de les properes cinc setmanes, que serien quatre si finalment es resitua l’enfrontament amb el Palma al 9 o 10 de febrer.

Després d’enfrontar-se aquest dijous al Girona (acumularia 33 dies sense jugar, des del 17 de desembre), l’equip lleidatà rebrà diumenge el Melilla, en l’última jornada de la primera volta, i arrancarà la segona el dia 28 amb l’Estudiantes a casa. La primera setmana de febrer jugarà a Alacant el dia 2 i rebrà la visita del Juaristi el diumenge 6, mentre que la setmana següent, en la qual inicialment estava programada la Copa de la Princesa, que s’ha endarrerit al mes d’abril, només té programat el partit ajornat contra l’Oviedo, fixat per al diumenge 13. En l’última setmana reservada per disputar els duels de la primera volta de la competició, el conjunt de Gerard Encuentra ha de traslladar-se a les pistes del Palència (dia 16) i del Prat (dia 19).

El CB Lleida ajorna el duel per positius al rival

L’Ekke CB Lleida tampoc podrà jugar l’enfrontament programat per a aquest migdia contra el Sant Josep Obrer de Mallorca a causa de diversos positius detectats ahir al conjunt balear. És la primera vegada en el que va de temporada que el quadre d’Albert Puig, que ha encadenat quatre victòries, queda afectat per la Covid. Ara els dos conjunts s’hauran de posar d’acord per fixar una nova data.

tracking