SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Jugadors que han aconseguit la baixa federativa del Lleida Esportiu: "No et fan sentir persona"

Víctor Vidal, Quim Araujo, Pedro Inglés i Modest, que ja no tenien fitxa, rescindeixen contracte amb el Lleida Esportiu || El club no es presenta a l'acte de conciliació laboral amb els tres últims

Víctor Vidal, Quim Araujo, Pedro Inglés i Modest, que ja no tenien fitxa, rescindeixen contracte 
amb el Lleida Esportiu

Víctor Vidal, Quim Araujo, Pedro Inglés i Modest, que ja no tenien fitxa, rescindeixen contracte amb el Lleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ara ja és una realitat. D’una tacada, els quatre futbolistes que els últims dies havien aconseguit la baixa federativa i que, per tant, ja no podien alinear-se en cap partit més, van rescindir ahir el contracte amb el Lleida Esportiu de forma unilateral i deixen definitivament l’entitat. Ja són lliures. “Som persones i no et fan sentir com a tals”, afirma Pedro Inglés en declaracions a SEGRE.

El central alacantí, juntament amb Quim Araujo i Modest, tenia ahir l’acte de conciliació amb el club al departament de Treball, però el Lleida Esportiu no es va presentar i ni tan sols hauria anat a recollir la citació. Això, a banda de poder comportar una multa econòmica a l’entitat, suposa exhaurir la via administrativa de les demandes interposades pels futbolistes per rescindir el seu contracte i per cobrar les quantitats que se’ls deuen, amb la qual cosa poden acudir als jutjats.

Tots ells comptaven amb la resolució de l’RFEF per alliberar la seua fitxa després de presentar el procediment abreujat, un tràmit que pot iniciar-se a l’acumular-se tres o més nòmines impagades. Modest Notario, que el va presentar al desembre al costat de nou companys més, va rebre la trucada del club per negociar. “Em van oferir tres mesos i sense l’ajuda per al lloguer del pis, però me’n devien cinc i no ho vaig acceptar”, va explicar. El futbolista va assegurar que ni abans ni després d’aquesta proposta va tenir cap mena de contacte amb els propietaris de l’entitat, de forma que el seu procediment va tirar endavant i, després d’aconseguir la baixa, ahir es va desvincular també contractualment.Quim Araujo va explicar a aquest diari que ho han passat “molt malament”.

“Psicològicament ha estat molt dur i em sap greu que estigui acabant així, perquè ni l’afició ni el cos tècnic no es mereixen el que està passant”, va afirmar el fins ara capità i principal portaveu de la plantilla en els últims mesos. Per la seua part, Víctor Vidal, després de tota una vida de blau, va dir que “mai he pensat que arribaria aquest moment” i va afegir que se’n va “trist”. Va aprofitar, en el seu comunicat, per animar el grup interessat a adquirir el club, liderat per l’empresari Luis Pereira.

“Hi ha un grup de persones liderades pel senyor Luis Pereira amb capacitat, recursos, projecte i il·lusió, i sobretot ganes de fer les coses bé. Els dono les gràcies per lluitar pel Lleida i els dono forces per continuar fent-ho”, va manifestar.Diversos futbolistes més també van ser ahir a Treball per a l’acte de conciliació amb el club, i avui també n’està previst algun més. En aquests casos, la via federativa continua oberta per a ells si presenten el procediment abreujat.

Vidal va a Primera RFEF i Araujo fitxa per l’Águilas

Els dos capitans que ja no formen part de l’equip, Víctor Vidal i Quim Araujo, ja tenen clar el seu futur immediat. En el cas del porter, fitxarà per un equip de Primera RFEF, una categoria per sobre de la que és el Lleida, mentre que l’Águilas, del grup V de Segona RFEF, ja va fer oficial ahir a la nit el fitxatge de Quim. Al club murcià, que a començaments de temporada va entrenar l’extècnic blau Molo, coincidirà amb Abel Molinero, també futbolista del conjunt lleidatà la temporada passada. Pedro Inglés espera que li arribin ofertes i Modest ja s’està entrenant amb el Binèfar.

Només 14 fitxes per al duel amb el Prat de diumenge

Després de més d’un mes sense competir però amb continus escàndols extraesportius, el Lleida continua preparant la tornada a la competició aquest proper cap de setmana. Els de Gabri comencen la segona volta diumenge a les 12.00 al camp del Prat, malgrat que a l’espera del que succeeixi amb el partit que havia de jugar-se el dia 9 davant del Numància i que l’RFEF va ajornar pel brot de Covid-19, que el club va al·legar i que la mateixa plantilla va desmentir. Sense Víctor Vidal, Araujo, Inglés i Modest, l’equip compta amb 14 fitxes, les mínimes que exigeix el reglament.

tracking