SEGRE

ESPORTS

El Barcelona demana a Dembélé "de sortir com més aviat millor" del club

El primer equip blaugrana va viatjar aquest mateix dijous a Bilbao per jugar els vuitens de final de la Copa del Rei amb la principal absència de Dembélé, que es va quedar a Barcelona a causa dels problemes que està tenint el club per tancar la seua renova

El Barcelona demana a Dembélé

El Barcelona demana a Dembélé "de sortir com més aviat millor" del club

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El director de futbol del Barcelona, Mateu Alemany, ha defensat la decisió del tècnic Xavi Hernández de no convocar Ousmane Dembélé per al partit contra l’Athletic Club d’aquest dijous en afirmar que el jugador francès "ha decidit no continuar" en el club i, per això, el va instar a "sortir com més aviat millor".

El primer equip blaugrana va viatjar aquest mateix dijous a Bilbao per jugar els vuitens de final de la Copa del Rei amb la principal absència de Dembélé, que es va quedar a Barcelona a causa dels problemes que està tenint el club per tancar la seua renovació.

La intenció de l’entitat és renovar el francès, que finalitza contracte el juny d’aquest mateix any, però la seua firma encara no s’ha produït, per la qual cosa des del passat 1 de gener és lliure de tancar un acord amb qualsevol altre equip.

Davant d’aquesta situació, Mateu Alemany va comparèixer aquest dijous davant dels mitjans de comunicació del club per donar la seua versió dels fets i defensar la decisió de no convocar el futbolista gal.

"La realitat amb Ousmane (Dembélé) és que fa sis mesos des que comencem les negociacions amb el seu representant. Durant aquest temps hem tingut una comunicació contínua amb ells en relació amb la voluntat del club que continuï. Se li han fet diferents ofertes, hem estat molt a sobre d’aquest tema, ha estat un temps més que suficient perquè el jugador hagi decidit el seu futur", va recordar Alemany.

Així, en paraules de l'executiu, el Barcelona entén que "el jugador ja ha decidit no continuar", un fet que ha desencadenat en la no-convocatòria del francès per jugar els vuitens de final de la Copa del Rei contra l’Athletic.

"Nosaltres estimem jugadors compromesos amb el futur del Barça i, per tant, ell hauria de sortir com més aviat millor. Aquesta és la comunicació que li hem fet a ell i, a partir d’aquí, la decisió tècnica de l’entrenador és coherent amb la decisió del club i amb aquesta seqüència dels fets", va asseverar.

En aquest sentit, Alemany va puntualitzar que el fet que no jugui a San Mamés "és la conseqüència lògica d’una situació de negociació que ha acabat amb la voluntat del jugador de no continuar" en el Barça.

tracking