Futbol

El Lleida guanya al Prat (1-2)

Quarta victòria consecutiva d’un equip que ha viatjat sense fisioterapeuta i que ha necessitat els serveis del local per atendre a un lesionat

El Lleida guanya en El Prat (1-2)

El Lleida guanya en El Prat (1-2)CARLES MIRANDA

La plantilla del Lleida continua complint mentre els responsable del club continuen avergonyint a propis i estranys. L’equip ha viatjat al Prat sense fisioterapeuta i ha derrotat al conjunt barceloní per 1-2, en la que és la seua quarta victòria consecutiva. El fet vergonyós ha passat al quart d’hora de partit, ja amb 0-1 al marcador, quan s’ha lesionat Gaixas i ha hagut de ser atès pel fisioterapeuta local, davant de l’abandó que pateixen per part del club blau els de Gabri, que només han desplaçat a 17 jugadors, 13 d’ells del primer equip, sense complir la normativa, que exigeix un mínim de 14.

El Lleida, malgrat tots els problemes que acumula i que li impedeixen de preparar els partits de la millor manera possible, s’ha avançat al marcador amb un gol de David López en el minut 12. Amb 0-1 s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el Prat s’ha quedat amb deu jugadors per l’expulsió de Batanero (54) i Alpha ha marcat el 0-2 en el minut 74. La victòria ha arribat també amb patiment, ja que el Prat ha marcat l’1-2 en el minut 85 i el Lleida ho ha passat malament en l’últim tram de partit.