SEGRE

DEPORTES

El Borges guanya un rival directe per la salvació

La plantilla del Borges celebrant el triomf d’ahir en el duel directe amb el Vista Alegre.

La plantilla del Borges celebrant el triomf d’ahir en el duel directe amb el Vista Alegre.FC BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Borges va aconseguir ahir un important triomf al camp del Vista Alegre (0-1), rival directe en la lluita per la salvació, en un duel que es va decidir gràcies a un golàs de Joel Guitart passada la mitja hora de partit. El conjunt de les Garrigues arribava al matx al penúltim lloc, amb 11 punts, i amb la intenció de distanciar-se del rival, últim classificat del grup amb 9. Atesa la importància del duel directe, tots dos equips van sortir al joc amb la intenció de no arriscar i aprofitar les ocasions que poguessin generar.

Per aquesta raó, la gran majoria de l’encontre va transcórrer al centre del camp, amb un ritme molt travat i sense llargues combinacions.Passada la mitja hora del partit, Joel Guitart es va inventar un golàs a la primera ocasió de perill de tot el xoc. L’atacant va enviar a l’escaire un xut des de 30 metres per donar un avantatge a l’equip que, a la fi, seria definitiu (0-1).El conjunt lleidatà va voler defensar la victòria durant la resta de primera meitat i tota la segona, davant d’un Vista Alegre que volia crear perill amb pilotes llargues. L’únic atansament que va fer perillar el triomf visitant va ser un tret que es va estavellar al pal de Xammar, al minut 56.

A banda d’aquesta acció aïllada, el Borges va saber defensar molt junt a prop de la seua porteria i va amenaçar el rival amb contraatacs que no va poder culminar per ficar el segon gol favor seu.Amb tot, els lleidatans es van quedar els tres punts, que els permeten atansar-se a la salvació, ara a tres punts –tot i que els lleidatans segueixen en penúltim lloc–. Després del partit, l’entrenador del Borges, Eufemio García, va dir que havien complert l’objectiu “de guanyar el partit per distanciar-nos del rival”. “Hem sabut defensar-nos molt bé i hem aprofitat la nostra ocasió”, va afegir.

tracking