SEGRE

ELS DETALLS

Torna la il·lusió al Camp d'Esports i al Lleida Esportiu

L'afició torna en massa al Camp d'Esports en el primer partit de l''era Pereira' i que va celebrar com una victòria || Els gols de Febas i Moha van remuntar, a l'equador del primer temps, la diana inicial d'un Badalona que aconseguiria empatar a la recta final

El reaparegut Fall, amb una samarreta d’agraïment a Pereira, amb l’afició a l’acabar el partit.

El reaparegut Fall, amb una samarreta d’agraïment a Pereira, amb l’afició a l’acabar el partit.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida Esportiu, que ja encadena cinc jornades sense perdre, va acabar cedint un empat (2-2) amb el Badalona però el públic se’n va anar amb la sensació d’haver aconseguit la victòria. El Camp d’Esports va registrar la millor entrada de les últimes temporades, amb al voltant de dos mil espectadors a la grada en el partit que va suposar la tornada a la normalitat després d’uns mesos d’autèntic malson per la deixadesa i la pèssima gestió dels fins ara gestors del club, els germans Albert i Jordi Esteve, que han portat el club a les portes de la desaparició. L’arribada de l’empresari gallec Luis Pereira va suposar un incentiu per als aficionats, que es van bolcar amb els jugadors animant-los sense parar, i aquesta vegada no només des del gol nord, tradicionalment el feu dels seguidors més incondicionals, sinó també des del lateral i la tribuna.

Pereira, Gabri i Fall (que tornava a vestir-se de curt després de set mesos d’ostracisme) van ser els més ovacionats durant el partit abans de la gran ovació final que va impedir als futbolistes retirar-se als vestidors fins a molts minuts després d’haver finalitzat l’encontre. Les coses, tanmateix, no van començar gens bé per als de Gabri, que van veure com el Badalona s’avançava al marcador amb un gol de Carri (3’) després d’un penal assenyalat pel col·legiat per unes mans a l’àrea de Mejía. El Lleida va reaccionar ràpid i va capgirar el marcador abans de la mitja hora amb gols de Febas (8’) en una rematada gairebé sense angle i un altre de Moha (23’) després d’una gran combinació entre Fall, el millor del partit, i el mateix Febas.

El Lleida, amb una alineació improvisada per les baixes i l’absència de jugadors (entre marxes, lesions i Covid-19), va ser superior al primer temps i va tenir més dificultats al segon, quan se li van acabar les forces davant d’un Badalona crescut. Febas (70’), David López (73’) i Moha (74’) haurien pogut sentenciar però Álex, el porter visitant, va aturar les dos primeres rematades i a la tercera la pilota va sortir fregant el pal. A partir d’aleshores, el Badalona va agafar el comandament i al Lleida se li va fer etern l’últim quart d’hora.

Xavi Molina (79’) de cap va establir el 2-2 i Ramon Vila es va erigir en el salvador del seu equip amb parades a Jairo (76’), Sascha (82’) i, sobretot, en una rematada a boca de canó de Carri (94’). Però era igual. La grada ho va celebrar com si d’una victòria es tractés. I no era per a menys.

“Al final, ha pagat la pena aguantar”. Gabri. L’entrenador del Lleida agraeix l’esforç a Luis Pereira i assegura que aquest partit ha estat com “un alliberament”

Gabri, el tècnic del Lleida, va transmetre la sensació, a la sala de premsa del Camp d’Esports, d’estar més satisfet del que ha ocorregut al club aquests últims dies que del partit en si mateix. “Tornar a veure el camp amb una afició entregada amb l’equip i en un clima de completa normalitat ha estat una espècie d’alliberament per a tothom.

Crec que fa anys que no es vivia aquí una comunicació tan estreta entre públic i jugadors com la d’avui [ahir per al lector]. Això em ratifica en la creença que ha valgut la pena aguantar i que no em vaig equivocar venint a aquest club.” L’entrenador, que va felicitar els dos capitans absents, Víctor Vidal pels tres partits consecutius com a titular al Logronyo i Araujo, que aquest diumenge va debutar amb l’Águilas, va assegurar que “ningú volia anar-se’n, ho van fer forçats per les circumstàncies”. Gabri va felicitar Luis Pereira per fer-se càrrec del Lleida Esportiu i va explicar que “hi havia desconfiança cap a ell a la ciutat però al final s’ha vist que no venia fum.

Cal confiar en les persones i deixar-les treballar perquè han vingut amb moltes ganes de resoldre les coses”.De cara al tancament del mercat d’hivern, aquesta pròxima mitjanit, l’entrenador va assegurar que, encara que amb Nani i Dani Toribio i el retorn de Pladevall i Fall s’equilibra l’equip, encara confia que puguin arribar un central, un pivot, un davanter i un porter que, segons va dir, “serà jove i que, probablement, s’alternarà amb Ramon Vidal com ja ocorria amb Víctor Vidal”.

Fall va treballar set mesos a Barcelona

Amb llàgrimes als ulls, el jugador Fall va assegurar a la sala de premsa que ahir va tornar a sentir-se futbolista després d’haver-ho passat molt malament sense poder jugar des de la temporada passada. “M’entrenava al matí, anava a treballar Barcelona i tornava a la tarda, durant set mesos. Va ser molt dur, però ja s’ha acabat.” Fall va assegurar que no guarda rancor a ningú pel que ha passat però que “la vida sempre posa cadascú al seu lloc”.

Gaixas, pinçament al menisc

Arnau Gaixas estarà, com a mínim, quatre setmanes de baixa després de confirmar-se un pinçament al menisc que es va fer en una acció fortuïta fa una setmana contra el Prat, segons va confirmar Gabri.

Monterde i Figueras, baixes diumenge

El Lleida, que es manté vuitè a quatre punts del play-off d’ascens i a quatre del descens, no podrà comptar per al pròxim partit contra l’Europa (diumenge, 12.00) ni amb Monterde ni amb Figueras, que van veure la cinquena groga i seran baixa per sanció. Això sí, tornaran Yasser i Neeskens.

El reaparegut Fall, amb una samarreta d’agraïment a Pereira, amb l’afició a l’acabar el partit.

El reaparegut Fall, amb una samarreta d’agraïment a Pereira, amb l’afició a l’acabar el partit.CARLES MIRANDA

El reaparegut Fall, amb una samarreta d’agraïment a Pereira, amb l’afició a l’acabar el partit.

El reaparegut Fall, amb una samarreta d’agraïment a Pereira, amb l’afició a l’acabar el partit.CARLES MIRANDA

tracking