Un Ponts intractable goleja el Bellcairenc

Un atacant del Ponts intenta definir davant del porter del Bellcairenc.

Un atacant del Ponts intenta definir davant del porter del Bellcairenc.AGUSTÍ CUCURULLS

El Ponts va vèncer còmodament el Bellcairenc a casa. L’equip visitant es va avançar ràpidament en el marcador (8’), però a mesura que avançava el partit va veure com el Ponts capgirava el resultat i es posava davant en el marcador. El matx va arribar al descans amb victòria local per la mínima (2-1), però en el segon temps el Ponts va posar una marxa més i va marcar dos gols més per acabar de sentenciar.

El Bellcairenc acumulava tres jornades sense perdre i, per la seua part, el Ponts aconsegueix amb aquest triomf la setena victòria consecutiva, que el situa com l’equip més en forma del grup i que se situa quart a la classificació darrere el Solsona B.