FUTBOL COPA DEL REI

El València reacciona i sobreviu a San Mamés

Foulquier lluita una pilota amb Yuri Berchiche, ahir a San Mamés.

Foulquier lluita una pilota amb Yuri Berchiche, ahir a San Mamés.EFE

L’Athletic Club i el València van firmar taules (1-1) en el primer assalt entre tots dos a la recerca de la final de la Copa del Rei. Els bilbains van ser millors al primer temps i un gol de Raúl García al minut 36 els va donar avantatge. El davanter va rematar de cap al segon pal una falta botada pel capità, Iker Muniain, a l’altura del pic de l’àrea per la part esquerra de l’atac local.

Però el València va ser millor després del descans, es va treure els complexos de sobre i va aconseguir empatar per mitjà d’Hugo Duro, que va caçar un rebuig després de rematada de Bryan Gil. El mateix Duro va tenir l’opció de marcar el gol de la victòria a deu minuts del final i també va reclamar un penal a l’últim sospir. Abans del duel es va homenatjar la jugadora de l’Athletic Erika Vázquez pel seu rècord de partits amb la samarreta blanc-i-roja que va superar dimecres (414).

El matx de tornada, a Mestalla, es disputarà el 2 de març. Dimecres, a l’anada de l’altra semifinal, el Betis va derrotar el Rayo (1-2).