Còmode triomf del Mollerussa al camp del cuer Vista Alegre

Els del Pla escalen fins a la setena plaça

El conjunt del Pla d’Urgell suma quatre triomfs en els seus últims cinc encontres de lliga.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va guanyar ahir amb claredat el cuer Vista Alegre (0-3), en un partit en el qual es van avançar en el tram inicial i que van jugar amb un jugador més durant 45 minuts. Amb quatre triomfs en els últims cinc encontres, l’equip del Pla d’Urgell escala fins a la setena posició de la taula. El Mollerussa va voler evitar sorpreses en la visita al camp de l’últim classificat i, des d’un inici, va buscar amb ímpetu la porteria defensada per Briones.

Les ocasions inicials van acabar trobant el premi del gol en el minut 15, gràcies a una genialitat d’Adri Fernández (0-1). El davanter va rebre d’esquena, va fer un barret al defensa i va definir al pal llarg per avançar el seu equip. Abans d’arribar al descans, el Mollerussa va tenir una altra bona notícia: l’expulsió del local Jaume, per doble groga.

Després del descans, els lleidatans van aguantar bé l’escomesa inicial del Vista Alegre i van decidir el partit amb dos gols de Joan (69’), després d’una falta lateral, i Jofre (88’), per un refús del porter que va rebotar en ell arran d’una bona pressió, que van representar el 0-3 definitiu.Després del matx, el tècnic del Mollerussa, Jordi Cortés, va destacar “la gran arrancada de l’equip, ja que la visita al camp del cuer era una arma de doble tall”. “Hem aguantat molt bé en l’arrancada del segon temps i això ens ha permès decidir”, va afegir Cortés.