SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Utxesa cita cinc-cents atletes

La prova, que se celebra diumenge, torna a ser presencial i amb distàncies de 10 i 6,5 km || Un euro de cada inscripció es destina a Oncolliga Lleida

Els organitzadors, amb el cartell i la samarreta commemorativa de la vuitena edició.

Els organitzadors, amb el cartell i la samarreta commemorativa de la vuitena edició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que l’any passat hagués de fer-se de forma virtual, com a conseqüència de les restriccions per la pandèmia, la Volta al Pantà d’Utxesa, una de les cites ja clàssiques del calendari atlètic, tornarà a ser presencial aquest diumenge, dia 27, coincidint amb la vuitena edició. Ahir ja s’havien superat els 450 inscrits, xifra que pot augmentar, ja que el termini d’inscripció es tanca avui a les dotze de la nit. La Volta al Pantà d’Utxesa, que organitzen les regidories d’Esports dels ajuntament de Torres de Segre, Aitona i Sarroca de Lleida, ofereix dos recorreguts, de 10 i 6,5 quilòmetres, a més de les carreres infantils.

El circuit discorre per la Reserva Natural d’Utxesa. Els organitzadors, a la presentació de la samarreta commemorativa, van mostrar la seua satisfacció per poder recuperar la presencialitat.Les curses infantils, amb distàncies que van dels 60 als 1.200 metres, estan dirigides a nens i nenes d’entre dos i dotze anys. En aquesta edició, s’ha variat el tram final del circuit de 10 quilòmetres per córrer al mig dels arbres florits i ha ampliat la zona d’arribada, per evitar que hi pugui haver aglomeracions.

A les 9.50 es donarà la sortida a la carrera de 6,5 km i a les 10.00, a la de 10 quilòmetres. També s’avança l’horari de les curses infantils.Un any més, la Volta al Pantà d’Utxesa tindrà caràcter solidari, ja que un euro de cada inscripció es destinarà a Oncolliga Lleida, entitat sense ànim de lucre que treballa des del voluntariat des del 1997.

tracking