ATLETISME CARRERES POPULARS

Ahmed Hfairi i Núria Tilló guanyen la Volta a Utxesa

L'edició va comptar amb uns 500 atletes

Una de les carreres infantils de la Volta al Pantà d’Utxesa.

Una de les carreres infantils de la Volta al Pantà d’Utxesa.AJUNTAMENT DE TORRES DE SEGRE

Els atletes Ahmed Hfairi i Núria Tilló es van proclamar ahir campions de la Volta al Pantà d’Utxesa, en una vuitena edició de la carrera que va comptar amb prop de 500 participants. En la competició de 10 quilòmetres, en l’apartat masculí, Ahmed Hfairi (Aldahra Lleida) va ser el guanyador amb un temps de 32:24, seguit de Xavier Blavia (Lleida Unió Atlètica), amb 33:19, i Juanma Fernández (independent), amb 33:52. En la categoria femenina, Núria Tilló (AA xafatolls) es va proclamar campiona amb un temps de 37:54, seguida d’Eva Ribalta (independent), amb 38:49, i Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), amb 41:15.

En la modalitat de 6,5 quilòmetres, el guanyador de l’apartat masculí va ser Enrich Bosch (AEC Puigverd de Lleida), amb un temps de 23:01, seguit de Miguel Fresneda (independent), amb 23:32, i de Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners), amb 23:37. En l’apartat femení, la guanyadora va ser Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), amb un temps de 27:24, seguida de Laura Pallejà (Borges Trail), amb 27:36, i Marta Bosch (independent), amb 28:24.