SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Els Esteve pagaran per evitar el judici

Els Esteve anuncien que han arribat a un acord amb els sis jugadors que els van denunciar per presumpta falsedat documental || Per eludir la via penal

El llavors president del Lleida, Jordi Esteve, durant l’escorcoll policial del 5 d’octubre passat.

El llavors president del Lleida, Jordi Esteve, durant l’escorcoll policial del 5 d’octubre passat.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els anteriors gestors del Lleida Esportiu, a través del compte de Twitter del club que els germans Esteve s’han negat a cedir a la directiva de Luis Pereira, van emetre ahir un comunicat en el qual asseguren que “s’ha arribat a un acord amb els sis jugadors que van presentar denúncia penal per presumpta falsedat documental al finalitzar la temporada 2020-21”. Tanmateix, hi hauria almenys un setè jugador que, igual que els altres sis, també va interposar una denúncia per via penal per presumpta falsedat documental i que ho va fer directament al jutjat, sense utilitzar la via AFE, i aquest no ha assolit de moment cap acord. Aquest diari va poder confirmar, de fonts properes a aquests futbolistes, que han retirat les denúncies que van interposar a través de l’AFE a l’arribar a un acord perquè els germans Esteve els abonin les quantitats degudes i el pacte estableix que renunciïn a qualsevol tipus de reclamació d’ara endavant i que es donin per liquidats.

Els diners que se’ls devien els seran entregats per via federativa després de dipositar-los els exgestors del club blau.Val a recordar que l’escorcoll dut a terme a les oficines del Camp d’Esports el passat 5 d’octubre per agents de la Guàrdia Civil, acompanyats de funcionaris de Treball, era conseqüència de les denúncies d’aquests futbolistes ja que, segons els afectats, van veure amb sorpresa que el club hauria presentat davant d’AFE documents amb la seua firma pels quals les dos parts havien arribat a un acord. Els jugadors afirmaven que ells no van firmar aquest document. En el seu moment, el llavors president, Albert Esteve, va negar els fets.

Un dels nous gestors, Vicente Javaloyes, va voler aclarir ahir a Twitter que l’actual junta directiva no ha abonat res a aquests sis exjugadors blaus i que és un assumpte dels anteriors directius.

D’altra banda, el nou compte de la junta directiva de Luis Pereira és @SalvarLleidaEsp, després de suspendre Twitter l’anterior a causa d’una denúncia.

tracking