El Térmens domina de principi a fi

Roura avança amb l’esfèric davant la pressió d’un jugador local.

Roura avança amb l’esfèric davant la pressió d’un jugador local.ROSER SOLÉ / @ESPORTFOTO

El Térmens va derrotar el Juneda (5-0) en un duel que van dominar totalment. A la primera meitat es van avançar els locals gràcies al gol d’Ortiz (1-0, 30’). Ja a la segona, el Térmens va seguir amb el setge a la porteria de Perera i va sentenciar el duel a la primera ocasió de perill després del descans (2-0, 46’).

Després del segon, el partit va seguir amb el domini local i finalment, a pocs minuts del final, Mecemmene va sentenciar de forma definitiva la victòria del Térmens (3-0, 79). Després de la victòria, el Térmens suma 23 punts i segueix a la setena posició mentre que el Juneda es queda a la quarta posició amb 34 punts.