La Fuliola obté la primera victòria de l'any

Un jugador de l’Ivars intenta arribar a l’esfèric després de superar un rival.

Un jugador de l’Ivars intenta arribar a l’esfèric després de superar un rival.XAVIER SANTESMASSES

La Fuliola va poder a la fi obtenir el primer triomf de l’any, i ho va fer de la millor manera possible, golejant i agradant-se (4-0). El duel va començar del costat de l’Ivars, amb dos ocasions de gol en els primers deu minuts, però a partir d’allà, el xoc va estar dominat al complet per la Fuliola. Els locals es van avançar en una acció profunda que el davanter va definir bé i després van arribar dos gols més abans del descans, obra d’Arnau.

Ja al segon temps, tot just reprendre el duel, la Fuliola va anotar el quart i definitiu gol després d’una bona jugada col·lectiva. Després d’aquest triomf, la Fuliola supera el Bellcairenc i és vuitena.