CICLISME BTT

La Cursa de la Serreta, per a Noemí Moreno i Aleix Serra

La prova va comptar amb 178 participants

Els guanyadors de les diferents categories de la Kids Cup.

Noemí Moreno (Òdena Esport Ciclista) i Aleix Serra (Team Smartdry Club) van guanyar ahir, en categoria elit femenina i masculina respectivament, la Cursa de la Serreta de Corbins, la primera prova de l’Open Lleida BTT. La carrera va aconseguir reunir un total de 178 ciclistes, entre els participants de l’Open Lleida BTT i de la Kids Cup, superant les xifres de l’anterior edició. En les categories de l’Open, Àlex González (Biciequip Competició) i Núria Hernández (Kenda-Biciocasión Barceló) van ser els guanyadors en l’apartat cadet masculí i femení respectivament.

En Màster 30, Lydia Marta Castro (Biking Point) es va emportar la primera posició i en Màster 40 la guanyadora va ser Veerle Cleiren (Montbike Socalm Cycling). En Màster 50, el ciclista Pere Joan Roig (Vila Bike’s Club) va aconseguir la primera plaça i Antonio Gil (G.E.R. Club Ciclista) es va imposar en la prova de Màster 60.

En la categoria sub-23, Brian Jordan (Biking Point) va ser el més ràpid. La següent carrera de l’Open Lleida BTT es disputarà dissabte vinent 26 de març al Vilosell.