SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Márquez: “Si soc aquí és perquè encara sento aquella passió que supera el patiment”

Marc Márquez, ahir al circuit d’Austin.

Marc Márquez, ahir al circuit d’Austin.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez torna a un circuit, el d’Austin, en el qual ha vençut set de les vuit carreres disputades. Diu que no va a buscar la victòria i sí a recuperar confiança. “Vaig estar a punt d’anar a l’Argentina, però no tenia la motivació per assumir aquest risc. Ho vaig parlar amb el metge i vam decidir estar més tranquils. Aquesta setmana vaig tenir una altra revisió i la meua vista està bé. Si soc aquí és que estic bé. O hi veus o no hi veus. Vaig provar la moto a Alcarràs i no hi va haver cap problema”, va explicar el lleidatà, que sap els riscos.

«És una barreja de coses. No és només la lesió, la diplopia, és que m’he tornat a lesionar una altra vegada. Vaig sentir la diplopia després de la caiguda. Al principi, vaig pensar: “Tres mesos.” I fa por. És incòmode fins i tot per a la vida diària. Si soc aquí és perquè continuo sentint aquesta passió que supera qualsevol patiment. Continuo lluitant per recuperar el títol, encara que ara no estic en aquell moment», va reconèixer.

No obstant, no descarta una victòria, encara que no és el seu gran objectiu del cap de setmana. “Per descomptat, és possible, però no és la manera com afrontaré el cap de setmana. Vinc d’Indonèsia, on vaig caure massa. Ara estic en marxa, però l’enfocament no és obtenir la victòria, sinó guanyar confiança”, va dir.

tracking