El Ponts cau esclafat amb un Tremp superior

Un jugador del Tremp controla la pilota de forma acrobàtica a l’àrea del Ponts.

Un jugador del Tremp controla la pilota de forma acrobàtica a l’àrea del Ponts.POL SÁNCHEZ

Partit molt desigual el disputat ahir entre Ponts i Tremp. El duel no va tenir cap història des del minut 24, quan el Tremp va anotar el primer gol, i a partir d’aleshores el matx va ser un constant setge ofensiu per part de l’equip del Pallars. Abans del gol inicial, el Ponts va reclamar un possible penal a favor, però l’àrbitre no ho va considerar.

L’encontre va arribar al descans amb un clar 0-4 en el marcador, i a la represa, el Tremp aconseguiria anotar tres gols més, per tancar el partit si no ho estava ja. El protagonista del duel va ser Jonatan, que va aconseguir anotar un repòquer de gols, que el situen com a màxim golejador del grup amb 24 gols al seu compte.