SEGRE

Segueix la guerra de directives del Lleida Esportiu: Comunicats i rodes de premsa

Vicente Javaloyes i Albert Esteve durant la discussió en presència dels Mossos.

Vicente Javaloyes i Albert Esteve durant la discussió en presència dels Mossos.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El que havia de ser un canvi de junta directiva del Lleida Esportiu pactat i formal es va convertir en l'inici d'acusacions creuades, canvis de panys i presència de Mossos entre directiva sortint i l'entrant que van arribar, fins i tot, en una presumpta agressió d'Albert Esteve a Vicente Javaloyes. Malgrat que Jordi Esteve sí que va oficialitzar la seva marxa, Albert Esteve i Montse Solana no van signar la seva renúncia el dia que Luís Pereira es convertia en nou president del Lleida Esportiu.

L'antiga directiva no va fer el traspàs, entre d'altres coses, dels comptes oficials del club a les xarxes socials, pel que la nova directiva, de forma provisional va haver de crear-ne de noves partint de zero, com SalvarLleidaEsportiu o CLleidaEsportiu, aquesta darrera cancel·lada per Twitter per, suposadament, denúncies per part de la junta directiva no oficial -la vella-, que manté el compte oficial de Twitter del Lleida Esportiu. 

I és en aquest compte oficial, en què la directiva no oficial d'Esteve i Solana van anunciar ahir una roda de premsa per aquest dilluns en un hotel de Lleida. I és a través d'un compte de Twitter no oficial que, la junta directiva oficial de Pereira i Javaloyes, desmenteix que el club hagi convocat cap roda de premsa per aquest dilluns. 

Imatge d'arxiu de la discussió entre Albert Esteve i Vicente Javaloyes

Imatge d'arxiu de la discussió entre Albert Esteve i Vicente JavaloyesJORDI ECHEVARRIA

tracking