BÀSQUET

L’ICG Força Lleida cau en la pista d’un Osca ja descendit

L’equip de Gerard Encuentra, que ha tingut un últim tir per guanyar, es complica la tercera posició

L'ICG Força Lleida cau en la pista d'un Osca ja descendit

L'ICG Força Lleida cau en la pista d'un Osca ja descenditÁrea 11

L’ICG Força Lleida, que ja té assegurada la classificació per al play off, ha fet aquest migdia un pas enrere en les seues aspiracions d’acabar tercer la fase regular, després de perdre en la pista del cuer Osca (86-84), que ja estava descendit matemàticament. Els homes de Gerard Encuentra han quallat un mal partit, sobretot en defensa, on han concedit excessius avantatges a un rival que sempre ha cregut en la victòria.

L’ICG Força Lleida ha gaudit d’una renda màxima d’onze punts (28-39) superat l’equador del segon quart, però la desqualificació de Michael Carrera després de ser castigat amb dos tècniques en tot just mig minut, la primera molt rigorosa però la segona del tot merescuda, ha estat clau en l’enfonsament de l’equip. Malgrat això, una reacció final li ha permès tenir l’última posició per forçar la pròrroga o guanyar, però el triple de Thomas Schreiner no ha entrat.

Ara l’equip rebrà divendres vinent al Palència, quart classificat, sense marge d’error.