SEGRE

FUTBOL FEDERACIONS

Juanjo Isern i Pep Palacios presenten els projectes per presidir la Catalana

Juanjo Isern va presentar el projecte ahir a Barcelona.

Juanjo Isern va presentar el projecte ahir a Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els precandidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF), Juanjo Isern i Pep Palacios, van presentar ahir els projectes a Barcelona i Lleida, respectivament. Juanjo Isern (Barcelona, 1954) es va presentar sota el lema “Un canvi amb experiència”. Segons Isern, que té al seu equip l’exfutbolista lleidatà Juanjo Tenorio, “la Federació ha de ser una estructura d’Estat al servei dels clubs i no una gestoria”.

Per la seua part, Palacios, va dir que “el futbol català hauria de ser més una cooperativa i sembla un Business Center”. “Ens presentem per canviar les estructures del futbol català”, va dir el president i fundador de l’Atlètic Sant Just des de fa dotze anys. Palacios, de 58 anys i casat amb una lleidatana, considera que el seu projecte, que té el lema “El canvi de debò”, “és l’única alternativa perquè soc la cara visible del futbol modest”. En el seu programa inclou crear una subdelegació Pirineu per “descentralitzar la Federació Catalana de Futbol”.

La FCF proposa el 22 de maig com a data per als comicis, encara que no serà fins a l’assemblea extraordinària de demà quan s’acordi oficialment la convocatòria electoral. Els altres precandidats són l’actual president Joan Soteras i Àlex Talavera.

tracking