L'Alpicat cau a la pista del líder i pràcticament s'acomiada del play-off

El Sant Cugat ja guanyava abans del primer minut

Les opcions d’ascens de l’Alpicat són ja gairebé una quimera.

Les opcions d’ascens de l’Alpicat són ja gairebé una quimera.AMADO FORROLLA

L’Alpicat va caure a la pista del líder Sant Cugat (8-3) i pràcticament va dir adeu a les opcions d’ascens a l’OK Lliga a través del play-off. A falta de dos jornades, els lleidatans queden a quatre punts del Vilafranca, el pròxim rival en un duel que serà determinant per arribar a l’última jornada encara amb opcions matemàtiques. Ahir tot va sortir al revés a l’equip de Xavi Roy, que ja en el minut 1 va veure com Joan Ramon Serret veia una de blava i com el Sant Cugat aprofitava la falta directa per avançar-se.

Després d’aquest gol, en van arribar quatre més fins al quart d’hora de joc, l’últim després d’una nova falta directa, aquesta vegada comesa per David Ballestero. Tant ell com Serret veurien una altra blava posteriorment i són baixa per sanció per al pròxim partit. La reacció de l’Alpicat no va ser palpable fins al minut 23, quan Deri Mataix retallava distàncies, però Carles Domènech anotava el 5-1 just abans del descans.Després de la represa, els locals van ampliar la renda amb dos gols més i, encara que Ballestero va marcar el 7-2, Carles Domènech va fer el vuitè del Sant Cugat abans que Joan Ramon Serret tanqués el marcador (8-3).

“Portem dies començant malament els partits, ha estat tot un desastre des del minut 1, ells han estat millors”, va dir el tècnic Xavi Roy després de la derrota.