L'Artesa de Lleida segueix imparable cap a l'ascens

Un jugador de l’Artesa de Segre pugna per la pilota amb un altre de l’Artesa de Lleida.SÍLVIA CARDONA

L’Artesa de Lleida va derrotar per la mínima un gran Artesa de Segre que va lluitar en tot moment per puntuar davant de l’actual colíder. A la primera meitat la igualtat va ser latent, ja que tots dos conjunts van temptejar el rival buscant errades en les defenses però aquestes van ser molt encertades. Al descans es va arribar sense gols i, després de diversos canvis als dos conjunts, l’Artesa de Lleida va aconseguir avançar-se (1-0, 75’).  Va ser després d’un rebuig que Grau va aconseguir rematar i, després de rebotar al pal, entrava a dins de la porteria d’Utgés. Després de la maçada dels visitants, l’Artesa de Segre va intentar igualar el marcador, però va topar amb un gran Candel.

En una de les últimes jugades de perill del conjunt local, se li va anul·lar el gol que hauria significat l’empat amb un discutit fora de joc, que va propiciar que el gol no pugés a l’electrònic. Després de sumar aquests tres punts, l’Artesa de Lleida obté la quarta victòria en quatre jornades i ascendeix a un total de dotze punts, els mateixos que el Balaguer, que també porta quatre victòries en aquestes quatre jornades disputades. Per la seua part, l’Artesa de Segre és quart classificat amb tres punts malgrat el gran nivell de joc mostrat, igualat amb el Torrefarrera, que va sumar els primers punts en aquesta jornada.