SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Llista es juga a casa la quarta plaça

Rep avui el Caldes i Jepi Selva renova per dos anys

Jepi Selva i el president Enric Duch.

Jepi Selva i el president Enric Duch.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Finques Prats Lleida rep avui a l’Onze de Setembre el Caldes (20.00), en partit de l’última jornada de la fase regular, que es disputa en horari unificat i en el qual els lleidatans es juguen acabar a la quarta posició. És també l’últim partit abans de la Copa del Rei, que es disputarà la setmana que ve en aquest mateix escenari. Per acabar quart, el Llista ha d’aconseguir la victòria contra el Caldes i que el Reus perdi en la visita al Voltregà.

“El nostre objectiu és fer un bon partit i acabar aquesta fase amb una victòria”, explicava ahir el tècnic, Albert Folguera, que veu opcions d’acabar quarts perquè “el Voltregà s’hi juga molt, pot acabar novè i entrar a Europa, tot i que el Reus es troba ara en un bon moment”, afegia. El tècnic, no obstant, dona un gran valor al que ha fet l’equip, que la setmana passada va jugar la Final Four de la WS Europe Cup, aquesta setmana vinent, la Copa del Rei i també jugarà el play-off al títol. “Cal arribar amb bones sensacions a la Copa, per això aquest partit amb el Caldes per a mi és més que un últim partit de la fase regular”, va valorar.

D’altra banda, el club va renovar ahir Jepi Selva per dos temporades més. També ha fitxat, com va anunciar SEGRE, els porters Elagi Deitg i Oriol Codony, mentre que Martí Serra i Bruno se’n van al Liceo i Andreu Tomàs es retira.

tracking