L'Organyà remunta in extremis amb el Guissona

Un jugador de l’Organyà prova de colpejar la pilota davant la pressió de diversos rivals.XAVIER SANTESMASSES

L’Organyà va remuntar el partit a un gran Guissona, que va veure com se li escapaven els punts a falta de pocs minuts per arribar al final del temps reglamentari. Els locals van començar molt forts el matx, avançant-se gràcies al gol de Jounou (1-0, 32’), que ràpidament seria contrarestat pel gol de Vila poc abans que l’àrbitre xiulés el descans (1-1, 36’).Ja a la segona meitat, Jounou va avançar el Guissona (2-1, 62’), que necessitava els punts per així poder assegurar la categoria matemàticament de cara a la següent temporada.Pocs minuts més tard, l’Organyà es quedaria amb un jugador menys a causa de l’expulsió per doble amonestació d’Acosta, la qual cosa posava molt de cara el partit per als locals, amb el marcador a favor i superioritat numèrica.En els minuts finals, Vila aconseguia empatar l’encontre malgrat jugar amb un home de menys (2-2, 85’) i en la següent jugada perillosa de l’Organyà, el mateix Vila donava els tres punts als seus, aconseguint també el seu tercer gol personal (3-2, 88’).Després de la derrota, el Guissona empata amb l’Organyà a 7 punts i l’emoció per saber qui serà el descendit es manté fins a l’última jornada en aquest grup, ja que l’Andorra B és quart amb 5 punts.