SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Oriol Vives seguirà al Llista dos anys més

És la segona renovació del Finques Prats per a la temporada vinent, després de la de Jepi Selva del cap de setmana passat i ja té fitxats dos porters, Deitg i Codony

Oriol Vives, amb el president del Lleida Llista, Enric Duch.

Oriol Vives, amb el president del Lleida Llista, Enric Duch.LLEIDA LLISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

A punt per debutar aquest divendres a la Copa de la qual és amfitrió, el Finques Prats Lleida continua confeccionant la plantilla per a la temporada que ve. Ahir va anunciar la renovació per dos temporades més d’Oriol Vives, que està complint la tercera campanya al Llista, club al qual va arribar l’estiu del 2019 provinent de l’Igualada. La de Vives és la segona renovació del club en pocs dies, ja que divendres va renovar Jepi Selva, també per dos anys.

El club no podrà comptar la temporada que ve, tal com va avançar SEGRE, amb el porter internacional Martí Serra i el també internacional francès Bruno Di Benedetto, que se’n van al Liceo, mentre que el capità Andreu Tomàs es retira. La marxa del porter l’ha resolt el club amb el fitxatge, també avançat per aquest diari, de dos guardametes, el veterà Elagi Deitg, de 30 anys, que arribarà de l’Igualada, i del jove de 19 anys Oriol Codony, que aquesta temporada juga al Manlleu. El club està ara pendent de segellar més renovacions, a més d’incorporar algun fitxatge per a almenys mantenir el gran nivell que està donant la plantilla aquesta temporada.

El Llista afronta aquesta setmana la Copa del Rei, competició que es disputa a partir de demà a l’Onze de Setembre, tant en categoria masculina com en femenina, la qual cosa també permetrà veure en acció el Vila-sana. A la jornada inicial de demà el primer duel serà el del Palau de Plegamans, que aquest cap de setmana s’ha proclamat campió d’Europa femení, amb el Cerdanyola (11.00). L’altre partit femení de la jornada tindrà de protagonista l’equip del Pla d’Urgell, el Vila-sana, que jugarà contra el Liceo (21.00).

Els partits masculins són Noia-Alcoi (13.30) i Barça-Caldes (18.45). El Lleida Llista debutarà divendres a les 20.30 contra el Calafell.

tracking